Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

‘Kids Blessing Abraham’: Κατηχώντας τα χριστιανόπουλα να λατρεύουν το Ισραήλ


Πίσω από το ‘Kids in Ministry International’ και την εκδήλωση ‘Kids Blessing Abraham’ (με συμμετοχή ‘Μεσσιανικού Ραβίνου’, shofar και ρέπλικα του Τείχους των Δακρύων!) - δείτε το βίντεο στο τέλος - βρίσκεται η πεντηκοστιανή πάστορας Becky Fischer που έχει ασπασθεί τις δοξασίες του χριστιανικού σιωνισμού και προωθεί την υποστήριξη του κράτους του Ισραήλ. Η 60χρονη Fischer είναι «πάστορας παιδιών» και περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ ‘Jesus Camp’ (2006) - ένα χαρακτηριστικό βίντεο ΕΔΩ.

Σχ. ΚΟ: Ο ‘Χριστιανικός» Σιωνισμός’ είναι η κίνηση που είναι αρκετά διαδεδομένη μεταξύ Ευαγγελικών και Πεντηκοστιανών φονταμενταλιστικών κύκλων, κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ, (και δευτερευόντως σε Καναδά Μ. Βρετανία, Αυστραλία) και εκφράζει την αντίληψη, ότι οι Εβραίοι παρ' ότι αρνήθηκαν ν' αναγνωρίσουν τον Χριστό ως Μεσσία, παραμένουν πάντοτε ο «εκλεκτός λαός» του Θεού, η δε Χριστιανική Εκκλησία είναι μάλλον, μία «παρένθεση» στο σχέδιο του Θεού. Αντίθετα το Ισραήλ έχει μέχρι σήμερα την κυρίαρχη θέση στα πλαίσια του θείου σχεδιασμού για τον κόσμο και την ιστορία. Γι’ αυτό, κατά τους ισχυρισμούς των χριστιανών Σιωνιστών, κάθε λαός που αντιτίθεται η εναντιώνεται στο Ισραήλ εναντιώνεται στον Θεό. Από τους Χριστιανούς Σιωνιστές, οι Παλαιστίνιοι αντιμετωπίζονται σαν να μην υπάρχουν. Για αυτούς, το Ισραήλ είναι ένα κράτος που δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι, είτε Μουσουλμάνοι είτε Χριστιανοί. Περισσότερα άρθρα στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΕΔΩ. Άλλες πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: