Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Jim Caviezel: «Ο ρόλος του Χριστού κατέστρεψε την καριέρα μου. Το Χόλυγουντ μου έκλεισε την πόρτα»


Από DailyMail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Αμερικάνος ηθοποιός Jim Caviezel ισχυρίζεται ότι η καριέρα του στο Hollywood ναυάγησε μετά το ρόλο του ως Ιησούς Χριστός.

Είπε ότι η βιομηχανία του θεάματος τον «απέρριψε», αφού πήρε τον κύριο ρόλο στην ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον.

Από την στιγμή που έπαιξε τον Γιο του Θεού στην ταινία του 2004, οι προσφορές έχουν στερέψει και πολλοί στον κλάδο τον αποφεύγουν.

Αν και η ταινία έγινε box office hit, λαμβάνοντας περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, καταδικάστηκε ως «αντισημιτική».Σύνδεσμος

-- Βλέπε άρθρα:

Ο Gibson, ο διευθυντής της ταινίας, κατηγορήθηκε αργότερα ότι έκανε αντι-εβραϊκές παρατηρήσεις μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Ο Caviezel είπε ότι προειδοποιήθηκε από τον Γκίμπσον να μην πάρει τον ρόλο γιατί ποτέ του δεν θα εργαζόταν στο Hollywood ξανά!

«Μου είπε: "Ποτέ δεν θα εργαστείς σε αυτήν την πόλη ξανά". Του είπα, "Όλοι πρέπει να πάρουμε τον σταυρό μας". Ο Caviezel τα είπε αυτά σε ένα ακροατήριο εκκλησίας στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Μετά από τα Πάθη του Χριστού, ο 42χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί μόνο σε μια χούφτα ταινιών.

Πριν παίξει τον Ιησού είχε θεωρηθεί ως ένα από τα νέα αστέρια του Χόλιγουντ και εμφανίστηκε στο «The Count of Monte Cristo» και στο «‘ngel Eyes» με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το 2000 με το θρίλερ «Frequency»με τον Ντένις Κουέιντ.

Ο Caviezel, που είναι πιστός ρωμαιοκαθολικός, είπε ότι ήξερε ότι ο ρόλος του Ιησού θα ήταν παρακινδυνευμένος.

«Ο Ιησούς είναι τόσο αμφιλεγόμενος σήμερα όπως και τότε που ο ίδιος το είχε πει» είπε ο Caviezel. «Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε 2.000 χρόνια».

Είπε ότι δεν ανησυχεί για τη στασιμότητα της καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης ομιλίας του, ο Caviezel μίλησε για τα προβλήματα που προκάλεσαν εμπόδια στον Gibson.

«Ο Μελ Γκίμπσον, είναι ένας φρικτός αμαρτωλός, έτσι δεν είναι;» είπε ο Caviezel. «Ο Μελ Γκίμπσον δεν έχει ανάγκη την κρίση σας, χρειάζεται τις προσευχές σας».

Ο Caviezel δήλωσε ότι η πίστη του είναι ο οδηγός του, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Είπε ότι δεν ήταν τυχαίο ότι «στο 33ο έτος της ηλικίας μου, μου ζητήθηκε να παίξω τον Ιησού, και αστειεύτηκε για τα αρχικά του, που επίσης, είναι τα ίδια με του Ιησού Χριστού.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία και τις αρνητικές επιπτώσεις της στην καριέρα του, ενώ βρισκόταν σε μία megachurch στο Ορλάντο για να προωθήσει ένα νέο ακουστικό βιβλίο της Αγίας Γραφής.

Ο Caviezel παίζει τον Ιησού και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Richard Dreyfuss, ακούγονται στο CD.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Εγώ δε γνώριζα ότι είχε παίξει σε αυτή την ταινία κι ούτε την έχω δει.
Τον γνωρίζω όμως από άλλες ταινίες και θεωρώ ότι δεν έχει παρουσία "αστέρα".
(Στη μια φωτό είναι γαλανομάτης και στην άλλη καστανομάτης!)

SkyWatcher είπε...

Δεν έχεις δει την ταινία;;;
Τον έχω δει και στην Λεπτή Κόκκινη Γραμμή και στο Pay It Forward και είναι καλός ηθοποιός. Τουλάχιστον πολύ καλύτερος από κάποια άλλα πολυδιαφημιζόμενα και χρυσοπληρωμένα "stars" του Χόλυγουντ.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Την ταινία ΤΑ ΠΑΘΗ του Μέλ Γκίμπσον την θεωρώ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

Σας θυμίζω, ότι οι Σιωνιστές της Γαλλίας που ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΠΟΛΛΗ ΒΙΑ!

Εδώ οι σκηνοθέτες δεν έχουν αφήσει ανωμαλία για ανωμαλία που να μην την αναπαραστήσουνε

(βλέπε το Σατανικό ΜΑΥΡΟ ΚΥΚΝΟ πρόσφατα, βλέπε το ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΟΡ παλιότερα και μύρια όσα, Ω ΤΗΣ ΦΑΡΙΣΑΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ(σε σχέση με το μαστίγωμα και τη σκηνή της Σταύρωσης) ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ακριβώς διότι ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...

Μπράβο στον Gavizel ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!

Το ήξερα μέχρι και γω ότι δεν θα...τον... ξαναπαίζανε
οι Σιωνιστές
(ξεχωρίζω τους Εβραίους από τους Σιωνιστές...Τους Εβραίους τους αγαπώ...επειδή είναι ράτσα δυνατή, πανέξυπνη, όπως και οι Έλληνες, μόνο που οι Εβραίοι, έχουν την ευφυία, να επιλέγουν τους άριστους ηγέτες, σε αντίθεση με μας που από την καλοπέραση τα τελευταία τριάντα χρόνια, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑΜΕ... )

καπουλα σταυρουλα είπε...

δυνατη λεξη η αγαπη..https://www.youtube.com/watch?v=styLx-iWwC8

Unknown είπε...

Συμφωνώ!