Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η σφαγή στο Κολουμπάιν. Αυτά που δεν ειπώθηκαν


Σε μία εβδομάδα συμπληρώνονται 12 χρόνια από την σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν (Columbine) στο Jefferson του Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτείών. Ήταν Τρίτη, 20 Απριλίου 1999 όταν συνέβη ένα από τα σοβαρότερα κρούσματα βίας σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι δύο νεαροί δολοφόνοι, ο Eric Harris και ο Dylan Klebold, εισέβαλαν στο σχολείο τους πυροβολώντας και σκοτώνοντας δώδεκα συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο, πριν αυτοκτονήσουν. Τραυμάτισαν επίσης άλλα 24 άτομα.

Κατά τραγική ειρωνεία 12 χρόνια μετά και ενώ ετοίμαζα το συγκεκριμένο άρθρο ήρθε η σφαγή στην Βραζιλία.

Για τα αίτια της σφαγής έγινε μεγάλη συζήτηση στις ΗΠΑ και ακούστηκαν πολλά. Για τους νόμους ελέγχου των όπλων, για το ρόλο των βίαιων κινηματογραφικών ταινιών και των βίαιων παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών στην αμερικανική κοινωνία. Ακούστηκε ότι έφταιγαν οι συμμαθητές που τους παρενοχλούσαν ή δεν τους έκαναν παρέα, τα αντκαταθλιπτικά χάπια, η γκόθικ μουσική, η μουσική του Μάνσον, ακούστηκε ακόμα, ότι οι δολοφόνοι ήταν νεοναζί και επέλεξαν την ημερομηνία γέννησης του Χίτλερ για να σκοτώσουν και διάφορα άλλα.

Εδώ θα διαβάσετε δύο άρθρα που δείχνουν μία άλλη εικόνα των πιθανών κινήτρων των δολοφόνων, η οποία προφανώς σκοπίμως, αποκρύφτηκε από τα ΜΜΕ. Διότι μπορείς να πεις και να συζητάς επί ώρες για τα πάντα, αλλά φτάνει να μην αγγίξεις κάποια ταμπού της ‘πολιτικά ορθής’, δυτικής, ‘προοδευτικής’ κοινωνίας μας.

Το ένα άρθρο είναι του Dr. Sam Francis από το Council of Conservative Citizens και το άλλο του Texe Marrs από το Power of Prophecy.

1.

The mother of hate crime hoaxes continues.

Τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν αναίσχυντα να προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων του Columbine με την παραποίηση των πληροφοριών σχετικά με τους δολοφόνους.

Μετά τις φοβερές δολοφονίες στο Columbine, τα μέσα ενημέρωσης αμέσως ασχολήθηκαν με την αναίσχυντη παραποίηση των γεγονότων. Τα αριστερά media ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον τρόμο για τους δικούς τους σκοπούς τους. Για να δυσφημήσουν πρακτικές και ανθρώπους που δεν αρέσουν στα μέσα ενημέρωσης.

Τα media έτρεξαν να ενημερώσουν τον κόσμο ότι οι δολοφόνοι του Columbine ήταν "ρατσιστές", "υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής" και "νεο-ναζί." Αυτή είναι η εικόνα που αρέσει στις αριστερές εφημερίδες να παρουσιάζουν για ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούν. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, τα media χρησιμοποίησαν αυτούς τους όρους για να συνδέσουν ψευδώς τους φονιάδες του Columbine με τον οποιονδήποτε που είχαν προηγουμένως καταγγείλει με την ίδια ορολογία.

Σύντομα ανακαλύψαμε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν προσεγγίζει την αλήθεια. Ένας από τους δολοφόνους, ο Klebold, ήταν από μια εβραϊκή οικογένεια που εφάρμοζε τον Ιουδαϊσμό. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Klebold ήταν Εβραίος δεν εμπόδισε τους μιντιακούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Ένα ολοκαίνουργιο άρθρο στο Reuters που παρουσιάστηκε ακριβώς την επόμενη ημέρα ισχυριζόταν ότι ο Klebold ήταν ένας «Εβραίος Νεοναζί» (!). Το άρθρο του Reuters περιείχε και άλλα επινοήματα.

Ο δολοφόνος του Columbine, Harris, ανέφερε στον ιστότοπό του ότι ήθελε να «σχίσει χέρια ρατσιστών και Νέο Ναζί».

Το ζευγάρι των δολοφόνων φορούσε επίσης μακιγιάζ και κρατιόντουσαν χέρι χέρι στο σχολείο. Στα δικά τους γραπτά αυτοχαρακτηρίζονταν ως «αντι-ρατσιστές» και ότι «μισούσαν τους ρατσιστές».

Ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ψευδώς ότι η ημερομηνία της σφαγής ορίστηκε για να τιμήσει την μνήμη της σφαγής στο Waco του Τέξας (με την σέκτα των ‘Δαβιδιστών’). Άλλα ψευδώς ανέφεραν ότι η ημερομηνία αυτή επιλέχτηκε για να τιμήσει την μνήμη των γενεθλίων του Χίτλερ. Ο πραγματικός λόγος για την επιλογή της ημερομηνίας ήταν ότι ήταν η ημερομηνία που το αγαπημένο τους συγκρότημα αποφάσισε να χωρίσει. Η μπάντα είναι οι KMFDF, το οποίο είναι ένα αρκτικόλεξο για το «όχι έλεος για τις μάζες» στα γερμανικά (‘Kein Mehrheit Für Die Mitleid’). Η μπάντα τραγουδάει βίαιους, μηδενιστικούς στίχους, και είναι σίγουρα αριστερή.

Στην πραγματικότητα, το 1995 ο τραγουδιστής / τραγουδοποιός των KMFDF, Konietzko, δήλωσε: «Είναι αρκετά προφανές ότι οι KMFDM είναι μια πολύ αριστερή μπάντα».

Οι KMFDF ήταν επίσης το αγαπημένο συγκρότημα του πρόσφατου οπλοφόρου σκοπευτή σε σχολείο στη Φινλανδία.

Έτσι, οι δολοφόνοι του Columbine παρουσίαζαν μία ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, άκουγαν βίαιη αριστερή μουσική, και σύμφωνα με τα γραπτά τους, είπαν ότι «μισούν τους ρατσιστές." Όλα αυτά όμως δεν έκαναν τα media να περιορίσουν τους ψευδείς και εξωπραγματικούς ισχυρισμούς τους.

Και οι δύο ήταν μέλη ενός πριβέ κλαμπ στο σχολείο τα μέλη του οποίου αποκαλούσαν τους εαυτούς τους ως την «μαφία με τις καμπαρντίνες» (trench coat mafia). Την ομάδα ήταν ευρέως γνωστό από άλλους μαθητές ότι την αποτελούσαν ομοφυλόφιλοι.

Χρόνια μετά τις δολοφονίες, περισσότερες λεπτομέρειες βγήκαν στο φως σχετικά με τις λεγόμενες «ταινίες του υπογείου» (“basement tapes”) που κρατούσε το Τμήμα των Σερίφηδων. Οι δολοφόνοι έκαναν διάφορα βίντεο και ηχογραφήσεις με τους εαυτούς τους. Σύμφωνα με τα δικά τους λόγια, οι δολοφόνοι μισούσαν τους χριστιανούς και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ενώ αποσπάσματα από τις ταινίες μπορούν να βρεθούν σε απευθείας σύνδεση, το πλήρες υλικό των ταινιών σφραγίστηκαν από δικαστή για είκοσι χρόνια. Το ζευγάρι των δολοφόνων κάνει σχόλια που παραγωγοί του Hollywood θα έδιναν μάχη για το ποιος θα φτιάξει μια ταινία γι 'αυτούς.

Εξέφρασαν την επιθυμία να σκοτώσουν "τις χριστιανές πόρνες που αγαπάνε τον Θεό" (“Christian God Loving Whores”). Ο Klebold δηλώνει: «Είμαι ευτυχής που σκοτώσαμε τον Χριστό» και ο Dylan λέει "εγώ θα πυροβολήσω τα χριστιανά κορίτσια στο κεφάλι."

Τα λεγόμενα "mainstream" μέσα ενημέρωσης ποτέ δεν ανέφεραν ότι ο πρωταρχικός στόχος των φονιάδων του Columbine ήταν «οι χριστιανοί» και, δεύτερον, «οι χριστιανές γυναίκες». Ποτέ δεν ανέφεραν τα προφανή ομοφυλοφιλικά στοιχεία στη συμπεριφορά τους και στα κίνητρά τους.

Σχ. ΚΟ: Η μητέρα του Klebold, η Σούζαν (το γένος Yassenoff), ήταν μια εκπαιδευμένη σε συναγωγή (‘shul’) Εβραία που παρακολουθούσε μια συναγωγή που ονομάζεται Ναός του Ισραήλ στο Columbus του Οχάιο, όπου ο παππούς της, ο Leo Yassenoff, ήταν ένας μεγιστάνας κατασκευής, που έχτισε το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο που φέρει το όνομά του.

Ο Harris έβγαινε με μία Εβραία με το όνομα Sarah Davis και είχε μία φιλο-εβραϊκή ιστοσελίδα που του επέτρεπε να αναφέρει θέματα για τους διωγμούς των Εβραίων, και άλλα θέματα σχετικά με τη φυλή, τη πολιτική και τη θρησκεία, και το ημερολόγιο του, όπως είπε η μητέρα του, ήταν εβραϊκής χρονολογίας (πηγή).


2.

Rachel Joy Scott: Killed Because She Was A Christian


Rachel Scott Joy - Σκοτώθηκε επειδή ήταν Χριστιανή

Φρικαλεότητες που ποτέ δεν εξετάστηκαν.

Αυτό που έχετε ακούσει για το Columbine, είναι το πώς κάποια εβραιόπουλα αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ‘Trench Coat Mafia’ για να προστατευθούν από τις λεκτικές απειλές και παρενοχλήσεις των άλλων ('Jock bullies'). Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν τους Harris και Klebold ως δύο ‘βασανισμένες ψυχές’.

Ο Dylan Klebold προερχόταν από μια πλούσια εβραϊκή οικογένεια, που πίστευε ότι ήταν ανώτεροι.

Στην πραγματικότητα κυνηγούσαν ορισμένα παιδιά

Οι βιντεοταινίες του υπογείου (‘basement tapes’) έδειξαν το μίσος για τους μαύρους, τους αθλητές, και ιδιαίτερα τα ‘εθνικά’ κορίτσια. Μια τέτοια κοπέλα ήταν η Rachel Scott.

Οι δολοφόνοι την χλεύασαν.

Το τέρατα την σκότωσαν προφανώς την δεκαεπτάχρονη Rachel Scott διότι είχε μια Αγία Γραφή. Την βασάνιζαν πυροβολώντας την στο πόδι, και την χλεύαζαν, λέγοντας: «Πήγαινε μαζί Του τώρα», πριν την σκοτώσουν.

Cassie Bernall

Επόμενο θύμα τους ήταν ένα δεκαεπτάχρονο κορίτσι με φωτεινά μάτια, η Cassie Bernall. Ο Klebold έβαλε ένα πυροβόλο όπλο στο κεφάλι της και ρώτησε: «Πιστεύεις στο Θεό;». Εκείνη σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο, και στη συνέχεια απάντησε, "Ναι". Ήταν φοβισμένη, αλλά ακουγόταν ισχυρή ", είπε ο φίλος της από τον κύκλο μελέτης της Αγίας Γραφής, Joshua Lapp, " σαν να ήξερε τι επρόκειτο να απαντήσει. "

Κοιτάζοντάς την, ο ένοπλος την ρώτησε, "Γιατί; " Πριν προλάβει να απαντήσει, τράβηξε τη σκανδάλη και πυροβόλησε, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Valeen Schnurr

Αυτό το κορίτσι πυροβολήθηκε εννέα φορές.

Χλεύασαν την δεκαοκτάχρονη Valeen Schnurr επειδή πίστευε στο Χριστό. Όταν προσπάθησε να τους πει ότι μπορούσαν να σταματήσουν να σκοτώνουν, αν και αυτοί πίστευαν, την πυροβόλησαν εννέα φορές. Την άφησαν με μόνιμη νευρική βλάβη από τις εννέα πληγές.

Μόνο γιατί πίστευε στο Θεό.

Kacey Ruegsegger

Η δεκαεπτάχρονη Kacey Ruegsegger επέζησε αφού πυροβολήθηκε στο πρόσωπο και τον ώμο επειδή ήταν πιστή χριστιανή.

Σχ. ΚΟ:

Η Rachel Joy Scott (γεννήθηκε: 5 Αυγούστου, 1981) ήταν το πρώτο θύμα της σφαγής του Columbine High School. Η Rachel πυροβολήθηκε ενώ έτρωγε το μεσημεριανό της γεύμα με έναν φίλο, τον Richard Castaldo, ‘εξω από τη βιβλιοθήκη του σχολείου. Σκοτώθηκε από τον Eric Harris και τον Dylan Klebold με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος της, το βραχίονα και το πόδι.

Οι πρώτες ειδήσεις ανέφεραν ότι ένας από τους ενόπλους, αφού πρώτα πυροβόλησε την Rachel στο πόδι της, πήγε να την σύρει από τα μαλλιά της και ρώτησε από το πληγωμένο κορίτσι αν εξακολουθεί να πιστεύει στο Θεό, και ότι εκείνη είχε απλώς απαντήσει: «Το ξέρεις ότι πιστεύω». Η απάντησή της προκάλεσε ένα δεύτερο, μοιραίο πυροβολισμό στο κεφάλι της. Οι γονείς της Rachel υποστηρίζουν στο βιβλίο τους, «Τα Δάκρυα της Rachel: Το Πνευματικό Ταξίδι της Μάρτυρα του Columbine Rachel Scott, (‘Rachels Tears: the Spiritual Journey of Columbine Martyr Rachel Scott’), ότι η κόρη τους έγινε στόχος των δολοφόνων και πέθανε ως μάρτυρας για τη χριστιανική πίστη της. Αυτό βασίστηκε σε βίντεο που γύρισαν οι δολοφόνοι στα οποία λέγεται ότι κορόιδευαν την Rachel για το πιστεύω της.

Η Cassie René Bernall (γεννήθηκε: 6 Νοέμβρη του 1981), σκοτώθηκε στο Columbine σε ηλικία 17 ετών. Οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ένας από τους δράστες, είτε ο Eric Harris είτε ο Dylan Klebold, ρώτησε την Bernall αν πίστευε στον Θεό λίγες στιγμές πριν τον μοιραίο πυροβολισμό. Φέρεται να απάντησε «ναι». Αυτή η ιστορία έκανε στις συνειδήσεις πολλών χριστιανών την Bernall αλλά και την Scott να είναι σύγχρονοι μάρτυρες. Ο χριστιανός τραγουδιστής Michael W. Smith εμπνεύστηκε από την ιστορία της την Bernall το τραγούδι "This Is Your Time".





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Συγκλονιστικό!Ανατριχιάζεις όταν βλέπεις 17χρονα κορίτσια να ομολογούν την πίστη τους με το όπλο στον κροταφο.Και ακόμη πιο φοβερό(.οχι πως δεν το ξέραμε)πως τα Μ.Μ.Ε.παραποιούν τα γεγονότα.
Ευχαριστούμε για αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

"Βίαιη αριστερή μουσική"...
Το ακούσαμε κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Χθες τα ξημερώματα το είχε στην τηλεόραση. Μόλις άκουσα ότι οι αρχές απαγόρευσαν την δημόσια προβολή κάποιων βίντεο από τον χώρο του εγκλήματος, με δικαιολογία, την αποτροπή ιδεών σε επίδοξους εγκληματίες, η πρώτη σκέψη ήταν ότι κάτι βρωμάει στην όλη ιστορία.
Όπως πάντα, πολύ καλό το άρθρο σου, και αυτό που είναι αξιέπαινο είναι ότι παρουσιάζεις όλες τις εκδοχές σε κάθε ανάρτησή σου.
Μπράβο σου!

4711

Ανώνυμος είπε...

Το παρόν σχόλιο είναι από το 2015. Παρατηρώ πόσο ήπια ήταν τα σχόλια στα άρθρα του ΚΟ για τις Χριστιανές που μαρτύρησαν. Σήμερα, όταν εκατομμύρια Χριστιανών σφάζονται από το Ισλαμικό Κράτος, όταν η Ελλάδα αποικείται μαζικά από ισλαμιστές και περιμένει τη δική της σφαγή με την άδεια της άθεης κυβέρνησης, ο κόμπος έφτασε στο χτένι.