Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ιλλουμινατισμός: Κάλεσμα στην αναρχία


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πολλοί ειδήμονες, οι οποίοι έχουν μελετήσει τις πολιτικές και οικονομικές πτυχές της Παγκόσμιας Συνωμοσίας, αγνοούν, δυστυχώς, εξ’ ολοκλήρου την πνευματική (θεολογική) πτυχή.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την πραγματική ή πνευματική φύση αυτής της Πεφωτισμένης θρησκείας, γιατί μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε τα θεμέλια των καλά φυλαγμένων και κρυφών διδασκαλιών της Μυστικής Αδελφότητας.

Ο Adam Weishaupt, όταν ίδρυσε τους Πεφωτισμένους (Illuminati) το 1776, εξέφρασε έκπληξη για το ότι θα έπρεπε να ιδρύσει μία νέα θρησκεία. Είχε ένα αθεϊστικό και ουμανιστικό σκοπό - να καταστρέψει την εξουσία των μοναρχιών και την εκκλησία και έτσι να εξυψώσει την δική του μικρή δράκα ανδρών που θα κυβερνήσουν όλη την ανθρωπότητα. Ο σκοπός είναι η ίδρυση μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Novus Ordum, Seclorum).

Το κίνητρο του Weishaupt ήταν στην αρχή χοντροκομμένο και υλιστικό. Αλλά όταν διαπίστωσε ότι τι συνωμοσία του βρήκε θερμή υποστήριξη από εκείνους που πίστευαν σ’ ένα παγανιστικό πνευματικό δόγμα που ήταν εντελώς διαφορετικό από τον παραδοσιακό χριστιανισμό - και όταν ανακάλυψε ότι αυτοί οι άνδρες θα μπορούσαν να κινητοποιούν για να υποστηρίζουν την συνωμοσία των Illuminati μόνο εάν η αρκανική τους (Μασονική) θρησκεία εκφραζόταν, ο Weishaupt, ξανασκέφτηκε το σχέδιο και την αποστολή του.

Η συμπαντική φύση της Πεφωτισμένης (Ιλλουμινιστικής) θρησκείας είναι στην ουσία ένα κάλεσμα προς την αναρχία. Αφού δεν υπάρχει κανένα ηθικό απόλυτο και κανένας πραγματικός ορισμός της “πνευματικής αγνότητας”, τότε, κατά την ιλλουμινατιστική άποψη, ο άνθρωπος αφήνεται στις δικές του επινοήσεις, επιθυμίες, και διαθέσεις να κάνει ότι θέλει.

Ο Aleister Crowley, ο φημισμένος Βρετανός σατανιστής, ο οποίος αποκάλεσε τον εαυτό του “Το Θηρίο 666”, δήλωσε ότι ο αληθινός σατανιστής είχε μόνο μία εντολή, που πρέπει να υπακούσει: “Πράξε όπως θέλεις, αυτός θα είναι ο μόνος νόμος!”

Ο Robert Anton Wilson, ένας συγγραφέας του αποκρυφισμού και ερευνητής της αποκρυφιστικής συνωμοσίας, έγραψε μία συναρπαστική νουβέλα μερικά χρόνια νωρίτερα Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων (Illuminati).

Σ’ εκείνο το βιβλίο, ο Wilson ανέφερε ένα θαυμάσιο μύθο για την προέλευση, την ιστορία και την τωρινή ύπαρξη της συνωμοτικής ελίτ. Αν και το βιβλίο θεωρείται επιστημονικής φαντασίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περιέχει πολλά σκληρά πραγματικά γεγονότα για τη Μυστική Αδελφότητα.

Σε ένα κείμενο κλειδί, ο Wilson γράφει ότι όλα τα μέλη μίας μυστικής αποκρυφιστικής εταιρείας, που είναι γνωστή ως Ordo Templis Orientis - η Τάξη των Ανατολικών Ναών - πρέπει να υπογράψουν τρία αντίγραφα ενός πολύ παράξενου εγγράφου. Αυτό το έγγραφο είναι υποθετικά μία περίληψη των θρησκευτικών και των κοινωνικών δογμάτων της οργάνωσης.

Δίνεται από έναν άνδρα που ονομάζεται Jones προς τον “κύριο John”, τον κύριο ήρωα του βιβλίου “Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων”:

Δεν υπάρχει κανένας Θεός εκτός από τον Άνθρωπο.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει σύμφωνα με το δικό του νόμο.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει με τον τρόπο που επιθυμεί.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μένει όπου επιθυμεί.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κινείται όπως θέλει πάνω στη γη.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να τρώει ότι θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πίνει ότι θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκέφτεται όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μιλά όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γράφει όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πλάθει όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χαράσσει όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να δουλεύει όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναπαύεται όπως θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αγαπά όπως θέλει, όπου θέλει, όταν θέλει και όποιον θέλει.

Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει αυτούς που παραβιάζουν αυτά τα δικαιώματά του.

“Αλλά αυτό είναι αναρχία!” αναφώνησε ο Σερ Τζων.

“Ακριβώς” αναφέρει ο Jones. “Είναι μία διακήρυξη πολέμου εναντίον όλων όσων γνωρίζουμε ως Χριστιανικό πολιτισμό”.

Οι χαρακτήρες - ήρωες που απεικονίζονται στις “Μάσκες των Πεφωτισμένων” συμφώνησαν για την ύπουλη και καταχθόνια φύση των παραπάνω θέσεων. Πράγματι, προτρέπει στην αναρχία, εξήγησαν, και είναι εξαιρετικά ύπουλη παρά το γεγονός ότι ενσωματώνει μία υποτιθέμενη “φιλοσοφία ελευθερίας”.

“Κοιτάξτε και πάλι την πρώτη γραμμή”, είπε ο Jones. “Αυτό αποτελεί τον πυρήνα της βλασφημίας: Δεν υπάρχει Θεός, αλλά άνθρωπος. Δεν βλέπετε πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τους ασταθείς αθεϊστές σε ένα είδος αθεϊστικού μυστικισμού, και τους αφελείς μυστικιστές στον αθεϊσμό, ενώ παρασύρει όλους σε μία παγκόσμια συνωμοσία εναντίον και της νόμιμης κυβέρνησης και της οργανωμένης θρησκείας; Και δεν βλέπετε πως αυτός ο υπερ-ατομικισμός θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους πραγματικά ευφυείς ανθρώπους με ευγενικές καρδιές;”

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, του Texe Marrs, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σελ. 179,186,187)

1 σχόλιο:

ΠΑΠΠΟΥΣ είπε...

Ο Adam Weishaupt ειναι εβραιος!!
"Ο Aleister Crowley, ο φημισμένος Βρετανός σατανιστής"!!!
οχι ρε παιδια ειναι και αυτος εβραιος!!