Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ: "Good Christian B*tches". Η νέα δηλητηριώδης σειρά του ABC


Σχ. ΚΟ. Για μια ακόμη φορά η ‘εχθροπάθεια’ και η ‘–φοβία’ (όπου προσθέτετε το ισλαμο-, ομο-, ξενο-, κλπ) είναι για όλους εκτός από τους χριστιανούς. Η υποκρισία των ‘ευαίσθητων’ υπερασπιστών της ‘ανεκτικότητας’ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Διαβάστε το άρθρο από το charisma:

Το κανάλι ABC ετοιμάζει ένα πιλοτικό επεισόδιο για μια νέα σειρά με τίτλο "Good Christian B*tches" (που σημαίνει: «Καλές Χριστιανές Σκύλες», στην ‘καλύτερη’ μετάφραση’, γιατί το ‘bitch ως γνωστόν, στη καθομιλουμένη έχει και πιο βαριά έννοια).

Ένα αστέρι, η Leslie Bibb, έχει επιλεγεί για τη σειρά, και ο παραγωγός της σειράς, Ντάρεν Σταρ (Darren Star) έφερε το "Sex and the City" και το "90210" στη μικρή οθόνη.

Ο Tim Wildmon, πρόεδρος του Συλλόγου Αμερικανικής Οικογένειας (‘American Family Association ή AFA), απαντώντας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ίδιος ο τίτλος της νέας αυτής σειράς είναι μια σκανδαλώδης επίδειξη θρησκευτικής μισαλλοδοξίςα, προκατάληψης και μεροληψίας. Ο Γενικός Εισαγγελέας Eric Holder πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον των ‘στερεότυπων’ στον τρόπο σκέψης όταν πρόκειται για δημόσιες υποθέσεις, αλλά προφανώς το ABC δεν έδινε προσοχή, και είναι απόλυτα πρόθυμο να συμμετάσχει σε κραυγαλέα και ασύγγνωστα αρνητικά στερεότυπα, όταν πρόκειται για τη χριστιανική κοινότητα.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, φυσικά, το ABC να εγκρίνει μια σειρά με τίτλο «Καλές Μουσουλμάνες Σκύλες» ή «Καλές Εβραίες Σκύλες» * ή «Καλές Μαύρες Σκύλες». Αυτό και μόνο είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι μόνο κατά των χριστιανών μπορεί πλέον να απευθύνεται το πιο επιθετικό είδος φανατικών διακρίσεων, με την έγκριση από τα ίδια άτομα που θεωρούν εαυτούς τους διάπυρους υπέρμαχους της ‘ανοχής.

"Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις μεθόδους της αριστεράς, όλη αυτή η σειρά είναι ένα έγκλημα μίσους, δεδομένου ότι διχωρίζει μία ομάδα ανθρώπων κατά των οποίων χύνει δηλητήριο και τους κακοποιεί.

"Χθες, ο Πρόεδρος Barack Obama είπε ότι δεν πρέπει να «δαιμονοποιούμε» τη μουσουλμανική κοινότητα. Λοιπόν, κ. Πρόεδρε, πότε θα πείτε στο ABC να μην δαιμονοποιεί την χριστιανική κοινότητα;

"Αν το ABC συνεχίσει τα σχέδιά του για την παραγωγή αυτής της σειράς, η AFA θα καλέσει σε μποϊκοτάζ κατά των εθνικών και τοπικών διαφημιστών, και θα καλέσει τους θεατές κάθε κοινότητας να επικοινωνήσουν με την τοπική θυγατρική του ABC παροτρύνοντάς τους έντονα να μη μεταδώσουν αυτά τα τοξικά απόβλητα".

Η American Family Association είναι ένας οργανισμός που υπερασπίζεται την οικογένεια με πάνω από 2,5 εκατομμύρια online υποστηρικτές.

* Σχ. ΚΟ: Το κανάλι του ABC είναι θυγατρική της Walt Disney Company, της οποίας o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Michael Eisner, είναι Εβραίος. Για πάνω από 30 χρόνια τον έλεγχο είχε ο Leonard Harry Goldenson (Εβραίος). Πρόεδρος (μέχρι πρόσφατα) υπήρξε ο Steve Bornstein (Εβραίος). Σημερινός είναι ο James Lee. Ο David Westin (Εβραίος) είναι ο διευθυντής του ABC News.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: