Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Βρετανία: Έβγαλαν το γουρουνάκι από το παιχνίδι για να μην ενοχλεί τους μουσουλμάνους και τους εβραίους!



ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ακολουθεί σκληρή ρατσιστική, μισαλλόδοξη, ισλαμοφοβική και αντισημιτική φωτογραφία!!! (Εγώ πάντως σας προειδοποίησα).

Μεγάλη αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών στην Αγγλία αναγκάστηκε να αλλάξει το περιεχόμενο ενός παιχνιδιού, καθώς δέχτηκε πιέσεις από τη μουσουλμανική και εβραϊκή κοινότητα.

Το μήλο της έριδος είναι ένα... γουρουνάκι σε ένα παιχνίδι-μικρογραφία μιας αγροτικής φάρμας. Το θέμα έγινε γνωστό όταν μία μητέρα με το όνομα Caroline αγόρασε από το κατάστημα Early Learning Centre, το εν λόγω παιχνίδι για τα γενέθλια της κόρης της και διαπίστωσε πως το γουρουνάκι έλλειπε από τη συσκευασία, αν και στην εξωτερική φωτογραφία απεικονίζεται και αυτό μαζί με όλα τα άλλα ζωάκια.

Θεωρώντας ότι, η παρτίδα ήταν ελαττωματική, η μητέρα πήγε στο κατάστημα, για να το επιστρέψει και να πάρει τα χρήματά της πίσω, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ή να πάρει ένα καινούργιο.

Στήλη άλατος έμεινε, όμως, όταν άκουσε από τον υπεύθυνο του καταστήματος ότι δεν επρόκειτο για λάθος, αλλά για απόφαση της εταιρείας να αποσύρει το γουρουνάκι, για να μην προσβάλλει μουσουλμάνους και εβραίους, οι οποίοι το θεωρούν «βρώμικο».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το (‘μιαρό’) γουρουνάκι έλειπε από το κουτί το κουμπί που έκανε το «όινκ!» λειτουργούσε…(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!)

Πολλοί γονείς (ακόμα και μουσουλμάνες μητέρες) συμφώνησαν με την Caroline που είπε ότι πρόκειται για την πλήρη παράνοια της αρρώστιας του ‘πολιτικά ορθού’ που μαστίζει την Βρετανία.

Μια μαμά που ονομάζεται Safiyyah δήλωσε στην ιστοσελίδα Netmums: «Είμαι μουσουλμάνα και δεν με ενοχλεί Είναι απλά ένα άλλο ζώο..»

«Ποιο είναι το επόμενο βήμα που θα κάνει το κατάστημα; Να απαγορεύσει το (γουρουνάκι) Peppa Pig; Να σταματήσει να πουλάει βιβλία με γουρούνια; Υποτίθεται ότι είμαστε μία πολυ-πολιτισμική χώρα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Είδηση από ΕΔΩ - Το είδα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γιόρτασαν το μπαϊράμι πρωί;
Γιατί αν το γιόρταζαν μετά το μεσημέρι θα είχαν ανάψει τα κάρβουνα στα σουβλατζίδικα και θα τους έπαιρνε η τσίκνα από το μιερό χοιρινό σουβλάκι.

Χοιρινά καλαμάκια,κοντοσούβλια, πίτες με γύρο και zwan έπρεπε να τους πετάξουν κι όχι αυγά!