Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Λιθουανία: Σοκ με κυκλοφορία κούκλας – τραβεστί! Το θέμα πήγε στην Βουλή


Μια Λιθουανή γιαγιά ήθελε να δώσει χαρά στην εγγονή της και έτσι της αγόρασε μια καινούργια κούκλα. Όταν όμως το παιδί άρχισε να παίζει με την κούκλα είδε κάτω από το κοντό λουλουδάτο φόρεμά της, αντρικά γεννητικά όργανα!



Το κορίτσι απορημένο πήγε στον πατέρα της και τον ρώτησε αθώα για τα γεννητικά όργανα της κούκλας. Ο μπαμπάς άρπαξε την κούκλα και την πήγε κατ’ ευθείαν στο κοινοβούλιο της Λιθουανίας, όπου την προώθησε στον ελεγκτή για την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού, προκειμένου να διευκρινιστεί αν επρόκειτο για σφάλμα κατά την παραγωγή, πράξη εκ προθέσεως ή διεθνή συνωμοσία.


Ο βουλευτής Vincze Vaydilute Margyavichene είπε στο δίκτυο DELFI ότι ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών από το Kaisiadorys έφερε την κούκλα στο κοινοβούλιο. Ο άνθρωπος ήταν εξοργισμένος από ένα τέτοιο τέχνασμα από τους εμπόρους.


"Γιατί θα πρέπει να σκεφτείς να ψάξεις κάτω από το φόρεμα της κούκλας πριν την αγοράσεις; και πώς να εξηγήσουμε στα παιδιά γιατί ένα κορίτσι έχει αντρικά γεννητικά όργανα; " είπε ο βουλευτής.


"Είναι μια όμορφη κούκλα - έχει μακριά ξανθά μαλλιά, φιογκάκι και ένα όμορφο φόρεμα με λουλούδια. Στην αρχή ο βουλευτής θέλησε να την στείλει στην Επιθεώρηση για τα καταναλωτικά αγαθά, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε αντί για αυτό, να την στείλει στον επιθεωρητή για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών. Την τύλιξε μέσα σε ένα κουτί, έγραψε μια επιστολή, και τους ζήτησε να το ερευνήσουν.


Ένα πράγμα είναι, το εργοστάσιο να έκανε λάθος - για παράδειγμα, βάζοντας το κεφάλι ενός αγοριού στο σώμα ενός κοριτσιού ... υπάρχουν όμως ποιοτικοί έλεγχοι κατά τη διάρκεια της μαζικής παραγωγής της κούκλας (...). Ένα άλλο πράγμα είναι, ότι και άλλα παιδιά μπορεί να έχουν αγοράσει πολλές από αυτές τις κούκλες ... εάν οι έμποροι είδαν το προφανές λάθος, γιατί δεν την απέσυραν από το εμπόριο…αυτό είναι κακό, "- είπε ο βουλευτής.


Ο Margyavichene πιστεύει ότι δεν πρόκειται για κακόβουλη πράξη, αλλά πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά, μέσω των κατάλληλων διαύλων.


Ο βουλευτής Kazimieras Wauka έχει ήδη ανακαλύψει ότι η κούκλα αγοράστηκε από μια αποθήκη χονδρικής στο Κάουνας. "Ο χονδρέμπορος είναι γνωστός, και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προμήθειας είναι γνωστός. Προσπαθήσαμε να μάθουμε αν αγόρασε τις εν λόγω κούκλες σκόπιμα ή τυχαία. Απάντησε απρόθυμα στις ερωτήσεις μας, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει αν ήταν τυχαίο ή σκόπιμο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι αγόρασε δύο μεγάλες παρτίδες. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας δύο φορές, αυτό θα κάνει την έρευνά μας ευκολότερη », - δήλωσε ο Wauka.


Αναγνώρισε ότι θα ήταν δύσκολο να τιμωρηθεί ο προμηθευτής, διότι τέτοιες περιπτώσεις δεν ρυθμίζονται από το νόμο. Δεν είναι γνωστό πόσες από αυτές τις κούκλες είναι σε κυκλοφορία σε όλη τη Λιθουανία.

«Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για μια παγκόσμια συνωμοσία – για την καταστροφή των παραδόσεων και της οικογένειας, αλλά το αν ο προμηθευτής συμμετείχε σε αυτό πρόθυμα - αυτό δεν ξέρω», - είπε ο βουλευτής Kazimieras Wauka.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://info-wars.org/ (από το ρωσικό: http://ru.delfi.lt/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: