Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο διάβολος στην μπανιέρα!

Τα μέλη μιας οικογένειας στην Ουγγαρία, τρέμουν από φόβο κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο, αφότου από μια εικόνα που πιστεύουν ότι είναι ο Σατανάς έχει εμφανιστεί μυστηριωδώς στα πλακάκια του μπάνιου.

«Ήμουν γυμνή και έβγαινα από το ντους, όταν είδα ξαφνικά τα μάτια του να με κοιτάζουν επίμονα», είπε τρομοκρατημένη η Andrea Csrefko από την Βουδαπέστη, μετά το μπάνιο της. "Απλά φώναξα και έτρεξα."

Σύμφωνα με το βρετανικό ‘Orange News’, η οικογένεια είχε μόλις ξοδέψει μια περιουσία για την ανακαίνιση του μπάνιου τους, της μπανιέρας και των πλακακιών, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η εικόνα.

«Δεν μπορούμε να το καθαρίσουμε και δεν ήταν εκεί όταν τοποθετήσαμε τα πλακάκια», είπε ο 52χρονος Laszlo, σύζυγος της Andrea.

"Εμφανίστηκε ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη και τίποτα δεν μπορεί να την βγάλει. Το δωμάτιο είναι πάντα παγωμένο, άσχετα με το πόσο ανάβουμε τη θέρμανση και πλέον σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε επειδή είναι πολύ τρομακτικό. Πλενόμαστε στο νεροχύτη κάτω τώρα."

Η οικογένεια ζητά τώρα βοήθεια από εξορκιστή για να διώξει κάθε κακό πνεύμα από τον χώρο.

"Χρειαζόμαστε βοήθεια από τον Θεό ή από τον πνευματικό κόσμο ή θα το σφραγίσουμε για πάντα", δήλωσε ο Laszlo.

Αυτή η ιστορία με τον διάβολο στην μπανιέρα, έρχεται πέντε χρόνια μετά την υποτιθέμενη εμφάνιση του "Shower Jesus" στα πλακάκια του μπάνιου ενός άνδρα από την Πενσυλβανία που έβγαλε το κομμάτι στο eBay.

Ο «Ιησούς του ντους» ξεκολλήθηκε από τον τοίχο!" αναφώνησε ο Jeff Rigo από το Πίτσμπουργκ, που πρόσφερε "ένα τμήμα σοβά που φέρει την εμφανή του «πρόσωπο του Χριστού».

Ο Rigo πούλησε το κομμάτι για 1.999 δολάρια στο Internet καζίνο GoldenPalace.com, την ίδια εταιρεία που εξαργύρωσε 28.000 δολάρια για ένα ψημένο στη σχάρα σάντουιτς τυριών με την υποτιθέμενη «εικόνα της Παναγίας».

Οι εμφανίσεις αυτού του τύπου που ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι το «πρόσωπο του Ιησού» έχει γίνει ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο τελευταία.


Τον περασμένο χρόνο στο Jonesborough του Tennessee, όλα τα μάτια είχαν κολλήσει στο φορτηγό του Jim Stevens.

Η ιστορία λέει ότι κάθε μέρα, με την πρωινή δροσιά, εμφανίζεται στο παράθυρο του οχήματός του, μια σαφής εικόνα ενός ανθρώπου. Η εικόνα εξαφανίζεται όταν φεύγει η υγρασία.

"Ωστόσο, όταν η δροσιά επιστρέφει το επόμενο πρωί, εμφανίζεται πάλι η εικόνα στο παράθυρο. Ακόμη και το ανεβοκατέβασμα του παραθύρου, δεν την εμπόδισε να επανεμφανίζεται», σημείωσε ο Johnson City Press.

"Φυσικά, δεν πρόκειται να το πλύνω», είπε ο Stevens.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Οταν κανείς συνειδητοποιήσει τι αρρωστημένη κατάτασταση ειναι ο Προτεσταντισμός και ιδιαίτερα αυτοί που αποκαλούνται Πεντηκοστιανοί, Ευαγγελικοί κτλ. τότε συνειδητοποιεί πόσο ευτυχής πρέπει να είναι επειδή είναι Ορθόδοξος!

Μάνος είπε...

Μόλις πήγα και έλεγξα τα πλακάκια της κουζίνας μας αλλά δεν είδα το Χριστό, αλλά κάτι σαν γλάρο..
Επίσης κάτι παλιότερα πλακάκια που είχαμε στν κουζίνα είχαν κάτι σαν χταπόδι..
Μήπως τα δικά μας τελικά έχουν να κάνουν με τη θαυματουργή δύναμη του Άγιου Νικολάου που είναι της θάλασσας, και όχι του Χριστού;

Ανώνυμος είπε...

Αιντε αιντε!Η θρησκεια που κολλα τον εγκεφαλο, γενικως μπορει να προκαλεσει σοβαρες βλαβες,ειτε εισαι ορθοδοξος ειτε κατι αλλο.