Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στην πυρά ο Sarrazin για το βιβλίο «Η Γερμανία αυτοκαταργείται»



Η κυκλοφορία του βιβλίου «Η Γερμανία αυτοκαταργείται» του πρώην υπουργού Οικονομικών του Βερολίνου (σοσιαλδημοκράτη) Τίλο Σαρατσίν διχάζει εδώ και μέρες τη κοινή γνώμη και προκαλεί έντονες δημόσιες αντιπαραθέσεις.


Και μόνο η προδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου στο περιοδικό Der Spiegel ήταν αρκετή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου. Ακόμα και η καγκελάριος ΄Αγκελα Μέρκελ πήρε θέση.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο λόγος για το επίμαχο βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομικών του ομόσπονδου κρατιδίου του Βερολίνου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας Τίλο Σαρατσίν με τίτλο «Η Γερμανία αυτοκαταργείται».


Στο βιβλίο ο συγγραφέας αναφέρεται στην άρνηση των μουσουλμάνων να ενσωματωθούν, αλλά και τις επιπτώσεις της στάσης αυτής στη γερμανική κοινωνία. Η καγκελάριος δήλωσε δια στόματος του εκπροσώπου της ότι το βιβλίο θίγει πολλούς πολίτες και πως δεν συμβάλλει στην προσπάθεια ενσωμάτωσης των ξένων. Τι λέει όμως ο Τίλο Σαρατσίν; Σε συνέντευξή του στον δημόσιο σταθμό Deutschlandradio με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου τη Δευτέρα (30.08) απάντησε στην ερώτημα αν η Γερμανία πράγματι αυτοκαταργείται: «Ναι, η χώρα αυτοκαταργείται. Κάθε νέα γενιά είναι κατά ένα τρίτο μικρότερη από την προηγούμενη. Μετά από τέσσερις γενιές ο πληθυσμός θα έχει συρρικνωθεί κατά 20%. Και τότε η Γερμανία, οι Γερμανοί που ζουν εδώ και οι απόγονοί τους δεν θα υπάρχουν πια».


Χειρότερη μόρφωση και διπλάσιες γεννήσεις


Κατά την άποψη του γερμανού οικονομολόγου «οι μετανάστες από την Τουρκία, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και την Αφρική έχουν χειρότερη μόρφωση και γεννούν περισσότερα παιδιά». Όμως σήμερα οι μετανάστες από την Ασία και την Αφρική αποτελούν μόνο το 4% του συνολικού πληθυσμού στη Γερμανία. Ο Τίλο Σαρατσίν είναι ωστόσο πεπεισμένος ότι η Γερμανία διατρέχει κίνδυνο και μιλά για αλλοίωση του πληθυσμού: «Οι μουσουλμάνοι μετανάστες από τις εν λόγω περιοχές γεννούν τα διπλάσια παιδιά από ότι τα υπόλοιπα τμήματα του πληθυσμού. Αν συνυπολογίσουμε ότι κάθε χρόνο προστίθενται περίπου 100.000 νέοι μετανάστες καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σε μερικά χρόνια οι Γερμανοί δεν θα αποτελούν πια την πλειονότητα των κατοίκων σε ορισμένες πόλεις και περιοχές ή ακόμα και σε ολόκληρη την επικράτεια».


Γενικεύσεις σε βάρος ορισμένων εθνοτικών ομάδων


Ο πρόεδρος του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ απορεί για ποιό λόγο ο Τίλο Σάρατσιν παραμένει μέλος των Σοσιαλδημοκρατών.


Οι συχνά προκλητικές απόψεις του γερμανού οικονομολόγου συναντούν και την αντίσταση του Σοσιλαδημοκρατικού κόμματος στο οποίο ας σημειωθεί ότι ο Τίλο Σαρατσίν είναι μέλος. Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που ζητούν την αποπομπή του. Ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε μάλιστα ότι θα εξετάσει προσεκτικά αν οι απόψεις και τα σχόλια του Τίλο Σαρατσίν είναι ρατσιστικά. Πιο αυστηρή είναι η κριτική του επίσης σοσιαλδημοκράτη Ραέντ Ζάλεχ, εκπρόσωπου σε ζητήματα ενσωμάτωσης: «Ορισμένες βασικές θέσεις του κυρίου Σάρατσιν είναι ξεκάθαρα ρατσιστικές, όπως απέδειξε και εμπειρογνώμονας του Κέντρο Μέντελσον. Περιέχουν γενικεύσεις και χαρακτηρισμούς σε βάρος ορισμένων εθνοτικών ή θρησκευτικών ομάδων της κοινωνίας μας. Ο Τίλο Σάρατσιν μιλά ακόμα και για βλακεία ή εξυπνάδα που απορρέει από τα γονίδια».



Πηγή


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να σκέφτεται με τον τρόπο που επιθυμεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μάθει να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικότητα και τι ρατσισμός.

Ας μιλήσουμε λίγο για πραγματικότητα...

Με αφορμή το παραπάνω άρθρο, ας αναφερθούμε για μια Ασιάτικη χώρα όπως και το Μπαγκλαντές.

Το Μπαγκλαντές έχει έκταση όσο η Ελλάδα,
μπορείτε να φανταστείτε τι πληθυσμό έχει;
Σίγουρα όχι!
Λοιπόν, ο πληθυσμός της βρομοχώρας αυτής είναι
160 εκατομμύρια!!
Οι πολίτες της χώρας αυτής πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει στις λοιπές πρωτόγονες Ασιατικές και Αραβικές χώρες.

Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Ινδία που έχει
1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ και ΔΙΑΚΟΣΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολίτες,
δηλαδή εκατό εκατομμύρια λιγότερο από την Κίνα, το 2025 η πρωτόγονη αυτή χώρα θα ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας!!

Άλλο ένα μικρό δείγμα πληθυσμού από τις υπόλοιπες χώρες που προέρχονται τα ΛαθροΟρκ
που εισβάλουν στην Ευρώπη όπως και στην Ελλάδα:

Πακιστάν 170.000.000,
Ιράν 70.000.000
Αίγυπτος 60.000.000
Αφγανιστάν 35.000.000
Μαρόκο 35.000.000
Αλγερία 32.000.000
Ιράκ 30.000.000
Συρία 20.000.000
κλπ κλπ

Τα όντα που προέρχονται από τις παραπάνω χώρες και ζουν στην Ευρώπη έχουν ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια 8.6%.
Οι Ευρωπαίοι ανά οικογένεια έχουν 1.6%,
το 2.1% είναι το ελάχιστο ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια για να παραμείνει ζωντανό ένα έθνος στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτό σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι βρίσκονται υπό εξαφάνιση, όταν παράλληλα τα όντα από τις πρωτόγονες χώρες πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα σαν τα βακτήρια όχι μόνο στις χώρες τους αλλά και μέσα στην Ευρώπη!

Δεν θέλει πολλή σκέψη για να κατανοήσει κανείς πως αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική "ανθρωπιάς" και "αντιρατσισμού" σε συνδυασμό με την δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα όντα αυτά τους δίνει ακόμα μεγαλύτερες βάσεις και δυνατότητες να αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται ακόμα με μεγαλύτερο ρυθμό.
Αυτό συνεπάγεται πως σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε μειονότητα εμείς οι Ευρωπαίοι έναντι αυτών των όντων αυτών που θα έχουν κυρίαρχο ρόλο, γιατί όπως είναι γνωστό ο πληθυσμός αποτελεί δύναμη!

Στις αναφερθείσες πρωτόγονες χώρες όπου οι λαοί τους είναι ξενόφοβοι, ριζοσπαστικοί και

Ανώνυμος είπε...

φανατικοί με φλογερό μίσος
(το οποίο και αποδεικνύεται στις ληστείες που πράττουν εις βάρος αμέριμνων πολιτών όπως στην Ελλάδα, τους ξυλοκοπούν ή μαχαιρώνουν με το πιο βάρβαρο τρόπο)
προς οτιδήποτε το διαφορετικό.
Τους Χριστιανούς τους εκδιώκουν με τον χειρότερο τρόπο. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός να επιτραπεί στους Χριστιανούς στις χώρες αυτές να κάνουν μια δημόσια προσευχή όπως κάνουν όλα τα Μουσλιμ λαθροΟρκ στην Ευρώπη!

Έχετε σκεφτεί όμως γιατί στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προωθείτε τόσο πολύ ο φιλελευθερισμός προς τις "κατσαρίδες" από τις Αραβικές χώρες και τα κτήνη από τις λοιπές πρωτόγονες μουσουλμανικές χώρες - οι οποίοι και τρομοκρατούν παράλληλα τους ντόπιους πληθυσμούς με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα,και γιατί τόσοι υπερασπιστές (σύγχρονοι χίπηδες - αριστεριστές, αναρχοπρεζόνια) τους για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα ???

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για ν' αντιλη­φθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδει­χθεί μέχρι τώρα από τα ευρωπαϊκά κράτη και τις πολι­τικές δυνάμεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ευρώπης και στην καταστροφή των εθνών.
Η λαθρομετανάστευση: γεωπολιτικό όπλο για τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας.

Αποτελεί πλέον αρχή της Βιολογίας η λαθρομετανάστευση και η ανεξέλεγκτη αύξηση των πρωτόγονων αυτών πληθυσμών σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ευρώπη...Ή εμείς ή εκείνοι!

Λοιπόν, θυμηθείτε όλοι εσείς που πρόκειται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο μέλλον να βοηθήσετε κάποιον από αυτές τις πρωτόγονες χώρες πως με τον τρόπο αυτό συμβάλετε στην αύξηση τους και στην εξαφάνιση μας!

Όλα αποτελούν μέρος ενός σκοτεινού σχεδίου για την εξαφάνιση των εθνών της Ευρώπης με βασικότερο γρανάζι τους αφελής "κουλτουριάρηδες", "ανοιχτόμυαλους", "φιλάνθρωπους" μαλάκες που έχουν ως βασικό σύνθημα "όλοι άνθρωπο είμαστε ίδιοι"!


Δείτε και το παρακάτω video που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παραπάνω:
www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

SkyWatcher είπε...

Όλα ωραία, αλλά αυτά περί "κατσαρίδων" και "βρωμοχώρας" να έλλειπαν.

konion είπε...

Μᾶς ἔφαγε ἡ πολιτικὴ ὀρθότης καὶ ἡ ἄρνησις τῆς ἀληθείας.
Ἡ ἀπέλασις εἶναι καθαρὰ κρατικὸ δικαίωμα, ποιὸν θὲς καὶ ποιὸν δὲν θὲς σπίτι σου.