Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

O 'Supriem' David Rockfeller και το χτίσιμο του Τρίτου Ιουδαϊκού Ναού


Ιερουσαλήμ (WorldNetDaily) - Ένας Rockfeller συγκεντρώνει κεφάλαια για να ξαναχτίσει τον Ιουδαϊκό Ναό, ανέφερε ένα ανακοινωθέν που δημοσιεύτηκε στο site του CNN Money's και άλλες ειδησεογραφικές πηγές.


Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει ένα ενωμένο Εβραϊκό και Παλαιστινιακό Αραβικό κράτος. Μια εβραϊκή ομάδα που προωθεί την οικοδόμηση του Ναού αναφέρεται πως θα συνεργαστεί για το σκοπό αυτό.


Η ιστορία εξαπλώθηκε ευρέως στην ευαγγελική χριστιανική μπλογκόσφαιρα.


Αλλά τελικά, ήταν μέρος μιας καλοστημένης φάρσας.


Η ανακοίνωση , αρχειοθετημένη στο MarketWire και αναδημοσιευμένη στο CNNMoney.com, αναφέρει ότι ο " Supriem David Rockfeller" είναι διευθυντής μιας εταιρίας , της Kinti Holdings Group, η οποία συνεργάζεται με μια οργάνωση για τον Εβραϊκό Ναό με σκοπό την αναδόμηση του 3ου Ναού.


Σχόλιο της ανακοίνωσης : '' Η Kinti Holdings θα αντλήσει έσοδα ώστε να προχωρήσει στο χτίσιμο του 3ου Ναού στην Ιερουσαλήμ σε στενή συνεργασία με το ''The Temple Institute'', του Rabbi Hiam Richman και το ''The Palaistinian National Interest Committee'' (PNIC) και υποστηρίζοντας τον Husam Bajis για πρόεδρο της Παλαιστίνης.


Ο Richman, διεθνής διευθυντής του ''Temple Institute'' , μιας ακτιβιστικής ομάδας για τον Εβραϊκό Ναό, είπε στο WND ότι η δημοσίευση αυτή είναι απάτη''.


Το Temple Institute διαμαρτύρεται έντονα για την χρησιμοποίηση του ονόματος του και του ονόματος του ραββίνου Chaim Richman σε μια σειρά απατηλών δημοσιεύσεων στον τύπο και διαφημιστικών δηλώσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο'', έγραφε στην επίσημη ανακοίνωση στον τύπο.


Συνεχίζοντας η ανακοίνωση του Ινστιτούτου λέει: «οι δηλώσεις έγιναν από αυτούς τους ανθρώπους είναι ψεύτικες και κακοήθεις και οι προφανείς τους προθέσεις είναι να εκμεταλλευτούν τους ειλικρινείς υποστηρικτές του ''Temple Institute '' και να τους ληστέψουν για επιχορηγήσεις. Το ''Temple Institute "συμβουλεύει τους φίλους και υποστηρικτές να αποφύγουν να παρασυρθούν από αυτή την απάτη».


Η αυθεντική ''Rockfeller'' ανακοίνωση τύπου για την οικοδόμηση του Τρίτου Ναού, παρολαυτά, εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά στα χριστιανικά wedsites και blogs.


Η ανακοίνωση αρχειοθετήθηκε στο MarketWire , μια κορυφαία υπηρεσία μετάδοσης ειδήσεων. Εκπρόσωπος του MarketWire δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στην αίτηση του WND για κάποιο σχόλιο. Δεν είναι ασύνηθες για τις υπηρεσίες αυτές να ανακοινώνουν δημοσιεύσεις χωρίς πρώτα να επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο. Το CNNMoney.com αναδημοσιεύει ανακοινώσεις τύπου ως ρουτίνα.


Η εταιρεία που εξέδωσε την ανακοίνωση, η Kinti Holdings, έχει ένα αρχείο παράξενων ανακοινώσεων.


Μια ακόμα δημοσίευση δήλωσε ότι η εταιρεία συνεταιρίζεται με τη ''Supriem David Rockfeller '' και την αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων εταιρεία διασκέδασης.. Η δημοσίευση λέει ότι ο Rockfeller είναι ένας ''οικονομικός μαγνήτης με ισχυρούς δεσμούς στην βιομηχανία θεάματος''.


Ο τομέας ''διαχείρησης'' του διαδικτυακού site της Kinti δηλώνει, ''Όλα τα προηγούμενα Στελέχη, Διευθυντές και Συμβούλοι Διευθυντών έχουν παραιτηθεί. Ο Richard Byrd έγινε το νέο Ανώτερο Στέλεχος και το μοναδικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου''


Η εταιρεία δηλώνει ότι κατέχει ορυχείο στη Γουιάνα στη Νότια Αμερική αλλά δεν διευκρινίζει που είναι το ορυχείο εκτός από ένα χάρτη του Google Earth.Το site δείχνει μια εικόνα αυτού που δηλώνει ότι είναι άδεια εξόρυξης από τη Γουιάνα.


Ποιός είναι ο Supriem David Rockfeller;


Όσο αφορά τον Supriem David Rockfeller; εκπρόσωπος για το Ίδρυμα Rockfeller είπε στο WND ότι δεν υπάρχει.

Μια αναζήτηση ρουτίνας στο διαδίκτυο για αυτό το όνομα, έδειξε αποτελέσματα για site συνομωσίας που δηλώνουν, μεταξύ άλλων πραγμάτων, ότι o ''Supriem'' είναι ένας μυστικοπαθής 34χρονος κληρονόμος της δυναστείας Rοckfeller που παλεύει για τη Παγκόσμια Νέα Τάξη.


Ένα site λέει ότι ο Supriem (πραγματικό όνομα Kris Raynes. Δες και: http://supriemrockefeller.wordpress.com/) είναι ένας δήθεν καλλιτέχνης και καταδικασμένος κλέφτης που κυκλοφορεί με διαφορετικά ονόματα και ζει στην κομητεία Williamson, στο Tennessee.


Κάποιες εξωτερικές δηλώσεις για τον ''Supreme'' περιλαμβάνουν:


- Ο Supriem περιέχει DNA από διαφορετικές ράτσες: Annunaki, Draco Triple Helix, Elohim κα. Έχει τριπλής έλικας μπλε αίμα σε χιμαιρική κατάσταση με κόκκινο αίμα και περισσότερο από μια αλληλουχία DNA, ακριβώς αυτό που είναι η χίμαιρα. Η τριπλή του έλικα είναι αίμα ερπετού.


- Ο Supriem έχει περιουσία τρισεκατομμύρια και ψάχνει να χρηματοδοτήσει ένα υψηλής ταχύτητας τραίνο.


- Ο ''Supriem'' ασκεί μεγάλη επίδραση στον Bill Clinton, τον George W Bush και τον Henry Kissinger, που εργάζονται για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.


Ξαναχτίζοντας τον Τρίτο Ναό


Αν και η δημοσίευση στον τύπο μπορεί να είναι μια απάτη, κάθε άλλο ισχύει για το Ινστιτούτο Ναού. Η ομάδα πράγματι αναμιγνύεται στο να αποκαταστήσει την εβραϊκή παρουσία στο Όρος του Ναού, όπου οι πρόσφατοι Ισραηλινοί νόμοι απαγορεύουν στους Εβραίους να κατέβουν το Όρος κατά τη διάρκεια των περισσότερων ωρών της ημέρας ενώ οι Μουσουλμάνοι έχουν άδεια σχεδόν όλο το 24άωρο.


Το Ινστιτούτο του Ναού επίσης επικεντρώνεται στην προετοιμασία για το ξαναχτίσιμο του Τρίτο Ναού. Η ομάδα έχει προετοιμάσει σκεύη λατρείας κατάλληλα για χρήση στο Ναό. Περισσότερα από 90 αντικείμενα λατρείας προς χρήση στο Ναό έχουν ξαναδημιουργηθεί με τα υψηλότερα standarts.


Ο Πρώτος Ναός χτίστηκε από το Βασιλιά Σολομώντα το 10ο αιώνα πΧ. Καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 586 π.Χ. Ο Δεύτερος Ναός ξαναχτίστηκε το 515 π Χ μετά την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από τη Βαβυλωνιακή αιχμαλωσία. Ο Ναός καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 μΧ. Κάθε ναός στάθηκε για περίοδο περίπου 4 αιώνων.


Ο Ναός ήταν το κέντρο θρησκευτικής λατρείας για αρχαίους Ισραηλίτες. Φιλοξενούσε τα Άγια Των Αγίων, που περιείχαν την Κιβωτό της Διαθήκης και λεγόταν ότι ήταν η περιοχή όπου ‘κατέβαινε η παρουσία του Θεού. Όλες οι βιβλικές αργίες επικεντρώνονταν στη λατρεία στο Ναό. Οι Ναοί εξυπηρετούσαν ως η κύρια τοποθεσία για την προσφορά θυσιών και ήταν βασικό σημείο συγκέντρωσης για τους Ισραηλίτες.


Σύμφωνα με το Ταλμούδ, ο κόσμος δημιουργήθηκε από το θεμέλιο λίθο του Όρους του Ναού. Πιστεύεται ότι είναι το βιβλικό Όρος Μοριά, η τοποθεσία όπου ο Αβραάμ δοκιμάστηκε από τον Θεό για να το αν ήταν πρόθυμος να θυσιάσει το γιό του Ισαάκ.


Το Όρος του Ναού παρέμεινε κεντρικό σημείο για στην εβραϊκές λατρευτικές συνάξεις για χιλιάδες χρόνια. Προσευχές για επιστροφή στην Ιερουσαλήμ και την αναδόμηση του Ναού ειπώθηκαν από Εβραίους από τότε που ο Δεύτερος Ναός είχε καταστραφεί, σύμφωνα με την Εβραϊκή παράδοση.


Το Τέμενος Al Aqsa κατασκευάστηκε περίπου το 709 μ.Χ. για να εξυπηρετήσει σαν ναός κοντά σε ένα ναό, το Θόλο του Βράχου, που χτίστηκε από έναν μουσουλμάνο χαλίφη. Το Al Aqsa προοριζόταν να επισημάνει ό, τι οι Μουσουλμάνοι πίστευαν πως είναι ο τόπος στον οποίο ο Μωάμεθ, ο ιδρυτής του Ισλάμ, ανέβηκε στον παράδεισο για να λάβει αποκαλύψεις από τον Αλλάχ.


Η Ιερουσαλήμ δεν αναφέρεται στο Κοράνι. Αναφέρεται στην εβραϊκή Βίβλο 656 φορές.


Η Ισλαμική παράδοση λέει ότι ο Μωάμεθ έκανε ένα ταξίδι σε μια μόνο νύχτα πάνω σε άλογο από ένα ''ιερό τέμενος''- πιστεύεται ότι είναι στη Μέκκα στη Βόρεια Αραβία - στο '' μακρινότατο τέμενος'' και από ένα βράχο εκεί, ανέβηκε στον ουρανό. Το μακρινό τέμενος συνδέθηκε με την Ιερουσαλήμ περίπου 120 χρόνια πριν.


Σύμφωνα με έρευνα από τον συγγραφέα Shmuel Berkovits, το Ισλάμ ιστορικά απαξιούσε την Ιερουσαλήμ πως ήταν άγια. Ο Berkovits τονίζει στο νέο του βιβλίο, ''Πόσο απαίσιος είναι αυτός ο τόπος!'' είπε ο Μωάμεθ αποστρεφόμενος την Ιερουσαλήμ και ό, τι αυτή αντιπροσώπευε. Έγραψε ότι ο Μωάμεθ τόνισε την βάρβαρη εξόντωση τόπων λατρείας και αγίασε ένα μόνο μέρος - την Kaaba στη Μέκκα - για να υποδηλώσει την μοναδικότητα του Θεού.


Κατά το 14ο αιώνα, ο ισλαμιστής διδάσκαλος Taqi al-Din Ibn Taymiyya, του οποίου τα γραπτά επηρέασαν την κίνηση Wahhabi στην Αραβία, επέτασσε ότι οι ιεροί Ισλαμικοί Τόποι πρέπει να θεμελιώνονται μόνο στην Αραβική Χερσόνησο και ότι η ''Ιερουσαλήμ, δεν είναι ένας τόπος που κάποιος καλεί ιερό, και το ίδιο ισχύει για τους τάφους της Χεβρών.''


Ένας οδηγός του Όρους του Ναού από το Ανώτατο Μουσουλμανικό Συμβούλιο στην Ιερουσαλήμ, εκδομένο το 1925, κατέτασσε το Όρος ως εβραϊκό και ως τον τόπο του Ναού του Σολομώντα. Το Ίδρυμα του Ναού ζήτησε ένα αντίγραφο του επίσημου του έτους 1925 ''Οδηγού στο Al-Haram Al-Sharif'', το οποίο στη σελίδα 4 λέει, ''η ταυτότητά με τον τόπο του Ναού του Σολομώντα είναι πέραν αμφιβολίας''. Αυτό επίσης είναι το σημείο, συμφώνα με ότι πιστεύεται, στο οποίο ''ο Δαυίβ έχτισε ένα βωμό στο Θεό''.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δείτε και ένα βίντεο με τον Supriem..



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

vasika ama deite tin viografia tou rockefeller sto wikipedia. tha deite oti exei ena gio me to idio onoma, twra einai 69 etwn.

Ανώνυμος είπε...

kai kati akoma. giati einai aporito to video sto youtube? [ws to ksekleidwnw?

SkyWatcher είπε...

Όταν ανέβασα το άρθρο, το βίντεο λειτουργούσε. Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν δείχνει.