Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Είναι η θεωρία του «γεννήθηκα ομοφυλόφιλος» μία απάτη;



Η 38χρονη αμερικάνα μπασκεμπολίστρια, Σέριλ Σουπς (Sheryl Swoopes), το μεγαλύτερο ίσως όνομα στη σύγχρονη ιστορία του γυναικείου μπάσκετ και παίκτρια των Εσπερίδων, της ελληνικής γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Α1 γυναικών, τον Οκτώβριο του 2005, ανακοίνωσε επίσημα την ομοφυλοφιλική της σχέση με την Αλίσα Σκοτ, βοηθό προπονητή στους Χιούστον Κόμετς και συνεργάτιδά της (τώρα έχουν χωρίσει).

Η - διαζευγμένη με ένα παιδί - Σουπς λέει: «Δεν γεννήθηκα γκέι, το ανακάλυψα στην πορεία της ζωής μου». Τον Ιούνιο του 1995 η Σουπς είχε παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα με τον οποίον είχαν σχέση από το Γυμνάσιο. Το 1997 απόκτησαν ένα γιό, τον Τζόρνταν Έρικ Τζάκσον. «Δεν μπορείς να ξέρεις ποιον θα ερωτευτείς. Κανείς δεν μπορεί. Ανακάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλη όχι στην αρχή, αλλά αργότερα στην ζωή μου».

Η 44χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Cynthia Nixon, γνωστή για την σειρά ‘Sex and the City’, το 2004 δημοσιοποίησε τη σχέση της με την Κριστίν Μαρινόνι.

Η Νίξον είπε ότι είναι μαζί από τότε που χώρισε τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, Άγγλο καθηγητή Danny Mozes. Με τον Mozes ήταν παντρεμένοι για 16 χρόνια, από το 1988.

Μιλώντας για τη σχέση της σε συνέντευξη το 2007, δήλωσε: «Όσον αφορά τον ‘σεξουαλικό προσανατολισμό’ μου εγώ δεν αισθάνομαι πραγματικά ότι έχω αλλάξει ... Όλη μου την ζωή ήμουν με άνδρες, και ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα. Αλλά όταν έγινε, δεν μου φάνηκε τόσο παράξενο».


Πρόσφατα στο περιοδικό ‘ΒΗΜΑgazino’, στη στήλη ‘Εμπειρία’ υπήρχε μία ανώνυμη μαρτυρία γυναίκας, η οποία, στα 40 της χρόνια, λέει, ένιωσε ξαφνικά έλξη για κάποια γυναίκα, που είδε τυχαία σε μία στοά. Η ίδια ομολογεί «πάντα αγαπούσα τους άντρες κι απολάμβανα τις σχέσεις μου μαζί τους…», αλλά «…αφέθηκα στα συναισθήματά μου χωρίς αντίσταση…». Ο τίτλος του άρθρου ήταν χαρακτηριστικός: «Στα 40 μου ανακάλυψα ότι είμαι γκέι».


Στην σημερινή πανσεξουαλική / πανηδονιστική εποχή μας, ο σύγχρονος άνθρωπος, από μικρή μάλιστα ηλικία, δέχεται ένα απίστευτο καταιγισμό μηνυμάτων μέσα από ‘δημοφιλείς’ τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες (που συνήθως βραβεύονται με όσκαρ), βίντεο κλιπς μουσικών ‘ειδώλων’, διαφημίσεις επώνυμων προϊόντων και δηλώσεις και φωτογραφήσεις αστεριών της show business και τα οποία έχουν αριστοτεχνικά υφάνει μία ‘νέα’ φιλο-ομοφυλοφιλική νοοτροπία, έχουν διαμορφώσει μία ‘νέα’ κοινή γνώμη που τείνει να αποδεχτεί τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής ως κάτι ‘απόλυτα φυσιολογικό’, ενώ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία περιρρέουσα αίσθηση ‘μόδας’ του να είσαι gay ή ‘bisexual’. Αποτέλεσμα, ‘απόλυτα φυσιολογικό’ αυτής της ‘νέας’ κατάστασης, είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν διδαχθεί ότι πρέπει πλέον να ‘αφεθούν’ στα συναισθήματά τους, που στην ουσία όμως, άλλοι έχουν, προηγουμένως, κατασκευάσει. Έτσι συνηθίσαμε να ακούμε ότι στα 40 του/της ‘ανακάλυψε’ ότι είναι gay. ‘Δεν γεννήθηκα έτσι’ σου λέει, ‘αλλά στην πορεία μου ήρθε’.

Κι όμως, μέχρι τώρα το κύριο επιχείρημα για την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι εντελώς ‘φυσιολογικό’, ήταν η άποψη ότι ο άνθρωπος ‘γεννιέται ομοφυλόφιλος’. «Γεννιέσαι», σου λέει, «δεν γίνεσαι». Οπότε δεν μπορείς και να αλλάξεις. Είναι μάταιο και ‘μη φυσιολογικό’! Μάλιστα πολλοί ομοφυλόφιλοι ή νέο-ομοφυλόφιλοι που ταυτόχρονα δηλώνουν και χριστιανοί, θεωρούν ότι έτσι τους έκανε ο Θεός (!) – οπότε οποιαδήποτε μομφή ας ριχτεί στον… Κατασκευαστή – ενώ άλλοι το προχωράνε ακόμα πιο πολύ, λέγοντας ότι αποτελεί και ‘χάρισμα’ και ‘ευλογία’ από τον Θεό το να είσαι ομοφυλόφιλος!

Κρατώντας σαν δεδομένο αυτές τις ξαφνικές ‘αφυπνίσεις’ των 40ρηδων πατέρων και μητέρων, που ενώ ‘δεν γεννήθηκαν gay’, το ‘ανακάλυψαν’ στην πορεία, θα εξετάσουμε αυτήν την άποψη που κυριαρχεί και έχει πάρει την μορφή ‘δόγματος’, καθώς δεν επιδέχεται αντίρρηση. Την άποψη που λέει ότι ο ομοφυλόφιλος «γεννιέται έτσι». Είναι αληθινή αυτή η θεωρία ή είναι ένα ψέμα, μία απάτη;


Πριν καιρό είχα διαβάσει στο διαδίκτυο μία πολύ καλή έρευνα που είχε κάνει ένας νεαρός Αμερικάνος, ονόματι Ryan Sorba.(Δεν έχω περισσότερα στοιχεία για αυτόν).Η μελέτη του Sorba - που δεν έχει ολοκληρωθεί - έχει τίτλο «The Born Gay Hoax», δηλαδή «Η Απάτη του ‘Γεννήθηκα Gay’».

Στην μελέτη του αυτή ερευνά τις ρίζες του ομοφυλοφιλικού κινήματος, την προέλευση της ‘gay ταυτότητας’, τις προσπάθειες– με διάφορους τρόπους, ακόμα και με εκφοβισμούς – από τους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές, ανατροπής της επίσημης επιστημονικής θέσης και κατάρριψης, των ‘στερεοτύπων’ σχετικά με την ομοφυλοφιλία και συμπερασματικά, με πλήθος στοιχείων, προσπαθεί να αναιρέσει την κατεστημένη άποψη των τελευταίων χρόνων, ότι ο ομοφυλόφιλος «γεννιέται», θεωρία την οποία θεωρεί απάτη (‘hoax’). Φυσικά η προσπάθειά του αυτή του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.


Ο Sorba έχει γίνει μισητός στους ομοφυλόφιλους στις ΗΠΑ και οι απόψεις του πλέον θεωρούνται ‘αιρετικές’ και ‘βδελυκτές’. Πολλές φορές σε Πανεπιστήμια που κάποιοι σύλλογοι και φοιτητικές οργανώσεις τον έχουν καλέσει να μιλήσει πάνω στο θέμα αυτό, τον έχουν διακόψει απότομα με γιουχαΐσματα, φασαρίες και τσαμπουκάδες, νεαροί και νεαρές που δεν ανέχονται την διαφορετική άποψη, την ίδια ώρα που οι ίδιοι έχουν σαν σημαία τους την ‘διαφορετικότητα’, την ‘ανεκτικότητα’ και φυσικά την ‘αγάπη’…


Ένα τέτοιο περιστατικό βίαιης διακοπής έγινε στο Smith College. Μπορείτε να διαβάσετε το χρονικό στην σελίδα http://www.massresistance.org/, όπου υπάρχουν και κάποια βίντεο. Τα βίντεο υπήρχαν και στο YouTube, αλλά σύντομα εξαφανίστηκαν!



Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα παρουσιάσει μεταφρασμένα ορισμένα τμήματα αυτής της μελέτης του Sorba και ο καθένας ας τα αξιολογήσει και ας προβληματιστεί. Το σίγουρο είναι ότι τα όσα αναφέρονται δεν θα τα βρείτε σε κανένα life style περιοδικό, δεν θα τα ακούστε σε καμία ‘ενημερωτική’ εκπομπή δεν θα σας τα πει καμία ακριβοπληρωμένη τιβι περσόνα και δεν θα σας τα δείξει κανένας ‘μάγος’ του Hollywood. Στον καιρό της ελεγχόμενης πληροφορίας και του οργουελιανού τύπου αστυνόμευσης της σκέψης, η μελέτη αυτή αποτελεί ‘αντιπληροφόρηση’ και μόνο και μόνο για αυτό αξίζει.


Κεφάλαιο 11ο - ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ;


Η ποπ σταρ Sinead O’ Connor σόκαρε τον κόσμο τον Ιούνιο 2000 όταν είπε : «Είμαι λεσβία…παρόλο που το κράταγα μυστικό και σχεδόν σε όλη μου την ζωή έβγαινα με νέους διότι δεν ένιωθα άνετα που ήμουν λεσβία. Στην πραγματικότητα είμαι λεσβία».


Έπειτα, η O’ Connor ξανα-σόκαρε τον κόσμο που ήταν υπέρ της ομοφυλοφιλίας και που την είχε χειροκροτήσει που το παραδέχθηκε ανοιχτά σε ένα λεσβιακό ρεσιτάλ μουσικής, εξαιτίας του γάμου της με τον δημοσιογράφο της Ένωσης Βρετανών Συντακτών Nick Sommerland,.. έναν άνδρα ! Η Sinead O’Connor φαίνεται να άλλαξε αυθόρμητα τον ‘σεξουαλικό προσανατολισμό’ της δύο φορές μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.


Παρομοίως, σύμφωνα με ένα άρθρο του ‘Advocate’ (περιοδικό για ομοφυλόφιλους) για τις χωρισμένες πλέον Ellen Degeneres (γνωστή ομοφυλόφιλη ηθοποιό) και Ann Heche (επίσης ηθοποιό - φώτο), «παρόλο που το ζεύγος δεν έκανε ποτέ δημόσιες δηλώσεις για την αιτία του χωρισμού τους, φημολογείται έντονα ότι η Heche αποφάσισε να επιστρέψει στην ετεροφυλοφιλία. Και οι φήμες βγήκαν αληθινές. Η Heche παντρεύτηκε την 1-9-2001 έναν άνδρα.


Το ‘Advocate’ αναφέρει ότι η Heche σόκαρε την Oprah Winfrey με την δήλωση της ότι «δεν ήμουν gay πριν γνωρίσω την Έλλεν». Το φαινόμενο αυτό κάνει τον γράφοντα το άρθρο να θέσει το ερώτημα, «με τους straight να ερωτεύονται γκέυς, με τις λεσβίες να βγαίνουν με άνδρες και με τους γκέυ άνδρες να ερωτεύονται γυναίκες, δεν είναι κανείς τίποτα πια;».Ο (ομοφυλόφιλος) συγγραφέας αναφέρεται στα αισθήματα της Heche όπως «ρευστή σεξουαλικότητα», «εναλλασσόμενη», «…η σεξουαλικότητα που δημιουργεί όλων των ειδών τα προβλήματα σε ένα κίνημα γκέυ εντός του οποίου ορισμένοι επιμένουν ότι «γεννηθήκαμε έτσι, δεν αλλάζουμε».


Οι γυναίκες αυτές δεν είναι οι μόνες που αλλάζουν αυτό που υποτίθεται ότι "είναι αδύνατον να αλλάξει".


Ο ομοφυλόφιλος συγγραφέας Bruce Bawer, ιδιαίτερα γνωστός για το βιβλίο του “A Place at the Table” («Μία Θέση στο Τραπέζι») παραδέχτηκε ότι άλλαξε τον δικό του «σεξουαλικό προσανατολισμό» όταν είπε στον δημοσιογράφο του ‘NEW YORK NATIVE’ πως «ο Μπομπ και ο Ροντ τον άφηναν αδιάφορο, αλλά όχι όμως και η Κατρίν Ντενέβ».


Στο βιβλίο του «Breaking the Surface» («Σπάζοντας την επιφάνεια»), ο πρώην ολυμπιονίκης Gregory Louganis δηλώνει : «αυτό που μου έφερνε μεγαλύτερη σύγχυση ήταν ότι μου άρεσαν τα κορίτσια, νόμιζα ότι αν ήσουν γκέυ τα κορίτσια τα απεχθάνεσαι, αλλά δεν ήταν έτσι, είχα σχέση με ένα κορίτσι από πολύ νωρίς».


Όμως, το να ερωτευτείς κάποιον από το αντίθετο φύλο μπορεί να θεωρηθεί προδοσία μέσα στο ομοφυλοφιλικό κίνημα, όπως έγινε και με την Jan Clausen, συγγραφέα υπέρ του κινήματος, η οποία όταν ερωτεύθηκε έναν άνδρα, το πλήρωσε ακριβά.


«Μετά από 12 χρόνια λεσβιακού έγγαμου βίου, η Jan ερωτεύθηκε έναν άνδρα. Κι εφόσον η ταυτότητα της ως λεσβίας συγγραφέα ήταν συνυφασμένη και με τα δύο, έγινε μεγάλο σκάνδαλο. Τα βιβλία της αποσύρθηκαν από τις βιβλιογραφίες των πανεπιστημίων. Έχασε φίλους, γόητρο, την στήριξη της κοινότητας των ομοφυλοφίλων. Νιώθει κανείς οίκτο για τον εξοστρακισμό μιας καλής συγγραφέως από μία κουλτούρα που η ίδια βοήθησε στην ύπαρξη της. «Το ότι άφησα μία λεσβία σύντροφο για έναν άνδρα», συλλογίζεται, «ακόμη αναλογεί με θανάσιμη αμαρτία». Μία δεύτερη ανοιχτή ομολογία όταν η πρώτη συνίσταται στο ότι κάποιος ή κάποια που παραδέχεται τον γκέυ τρόπο ζωής του / της, μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλο.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΚΟ ΟΛΙΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΣ Κ ΣΥΧΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ' ΕΜΕ Κ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΑΔΑΜ Κ ΕΥΑΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΟΜΟΦΥΛΩΝ Η ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΡΝΕΙΑ Η ΜΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ,Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΗ ΨΥΧΙΚΑ,Ο ΘΕΟΣ ΒΔΕΛΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΣΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΤΕ ΠΟΡΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΟΙΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ(ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΕΙΤΕ ΕΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΟΜΟΦ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ Κ Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 4 ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΛΟΦΙΛΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΠΟΙΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ Κ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΗΜΩΝ,ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Η ΣΚΥΛΑΣ),ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΣΩΝ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ ΑΑΡΩΝ ΤΟΝ ΑΤΑΥΡΟΝ ΑΥΤΟΥ Κ ΑΠΑΡΝΗΣΑΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥ Κ ΑΚΟΛΟΥΕΙΤΩ ΜΟΙ,ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΣΕΙΣ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ?Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Κ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΜΡΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Κ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΔΕΛΛΥΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΕ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΝΜ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ?ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΟΥΤΩΣ ΕΙΠΕΙΝ,ΣΑΦΩΣ Κ ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΘΥΝΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ Η ΟΧΙ ΜΕ Τ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΣΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΟΣ Κ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΛΑΝΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΔΑΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΦΗ ΣΑΡΚΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΕΣ Κ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Κ ΑΥΤΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕΛΟΣ ΠΟΡΝΗΣ,ΒΟΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,ΜΗΝ ΜΕΡΟΛΕΙΠΤΗΤΑΙ,ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΔΕΛΛΥΣΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΟΣΣΟΤΕΡΟ,ΠΑΣΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ, Κ Ο ΠΟΡΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΙΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟΦ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΤΕΡΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΕΜΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΖΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

θα σας πω και την δικη μου εμπειρια. Εχω γινει μελος στο parents.gr και στο facebook oποτε καποια στιγμη βλεπω μια δηλωση που ελεγε οτι ειναι γνωστο οτι απο την κοιλια της μανας μας αναλογα με τα μηνυματα που μας εστελνε πηραμε και την αναλογη σεξουαλικη καταληξη στην ζωη μας.
Οποτε συμφωνα με την δικη τους εκδοχη επειδη στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ηθελα παρα πολυ κοριτσακι και τελικα γεννησα αγορακι ο γιος μου οταν μεγαλωσει θα γινει γκει γιατι πηρε αρνητικα μηνυματα οταν ηταν στην κοιλια μου!!!!!!
Το οτι τον αγαπαω πολυ και το οτι προσευχομαι καθε μερα για αυτον ο Κυριος να τον ευλογει και το οτι προσπαθω οπως καθε μανα το καλυτερο για αυτον δεν εχει καμια σημασια!!!!!!!!
Φταινε βλεπεις τα μηνυματα της κοιλιας.....

SkyWatcher είπε...

Ανώνυμε (πρώτε) σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - εφόσον τον παρακολουθείς - ΔΕΝ ασχολείται με την ομοφυλοφιλία γενικώς, αλλά με αυτό που λέμε "Gay Agenda". Γι' αυτό στις ετικέτες δεν θα δεις "ομοφυλοφιλία", αλλά "Gay Agenda", δηλ. η Ατζέντα γισ την προώθηση του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής.
Αναφέρομαι σε μία συγκεκριμένη "πολιτική" που σκοπό έχει να αλλάξει τελείως την συνείδηση του κόσμου στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, έτσι ώστε να αποδεχτούν όλοι οι άνθρωποι τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Στα "νέα δεδομένα" που θα διαμορφωθούν, οποιοσδηποτε που θα έχει αντίθετη ΓΝΩΜΗ δεν θα είναι απλώς "οπισθοδρομικός" ή "απαρχαιωμένος", αλλά ένας επικίνδυνος μισάνθρωπος και ρατσιστής. Εάν παρακολουθείς το μλπογκ έχεις δει αυτήν τη νοοτροπία να κυριαρχεί στις κοινωνίες των λεγόμενων δυτικών και "δημοκρατικών" κρατών, όπου η νομοθεσία δεν 'πιάνει' πλέον την αξιόποινη πράξη, αλλά την "αξιόποινη" ΣΚΕΨΗ και ΓΝΩΜΗ. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έχω 'φρικάρει'... Πίσω δήθεν, από την προστασία των "δικαιωμάτων" ή των "μειονοτήτων", υφαίνεται ένας ιστός που στόχο έχει την επιβολή ενός άτυπου "νόμου σιωπής", ενώ το παιχνίδι χοντραίνει με τους χριστιανούς που είναι ιδιαίτερα "θορυβώδεις" και "ενοχλητικοί" με τις θεωρίες τους, τις "εμμονές" τους και τα κηρύγματά τους. Στο δίχτυ αυτό έχουν πέσει χιλιάδες - ανά τον κόσμο - χριστιανοί ή "χριστιανοί", με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μία αφηρημένη πίστη, ένα στρογγυλοποιημένο χωρίς "αιχμές" Ευαγγέλιο και μία μάλλον νεοεποχίτικη ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ. Εκατοντάδες εκκλησίες στην Δύση έχουν δεχτεί την ομοφυλοφιλία ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και για αυτό άλλωστε χειροτονούν ομοφυλόφιλους ιερείς ή ιέρειες. Και επειδή όλα είναι τόσο "φυσιολογικά", και ο γάμος είναι φυσιολογικός και τα παιδιά σε έναν τέτοιο "γάμο" είναι φυσιολογικά. Είναι όλα μία αλυσσίδα.
Μιλάμε για αλλοίωση "καιρών και νόμων" που καμία πολιτεία, καμία κοινωνία, κανένα κράτος - ακόμα και άθεο ή ειδωλολατρικό - από την αρχαιότητα έως σήμερα, ΔΕΝ είχε διαννοηθεί να κάνει. Και δεν αναφέρομαι - επαναλαμβάνω - στην ομοφυλοφιλία, η οποία σαφώς υπήρχε πάντοτε, αλλά στην αντιμετώπισή της από την εκάστοτε παλαιά ή νέα πολιτεία. Δεν διαννοήθηκε κανένας να θεσπίσει γάμο μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών. Γιατί γίνεται ΤΩΡΑ; Μήπως είμαστε οι πιο "εξελιγμένοι", ή οι πιο "ευαίσθητοι", ή οι πιο "ξύπνιοι", Μήπως είμαστε η καλύτερη φουρνιά ανθρώπων που βγήκε ποτέ;;; Ή μήπως - λέω εγώ- είμαστε μπροστά σε ένα ακόμα σημείο των ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ; Γιατί σε αυτά έχει στρέψει την προσοχή του, κυρίως, ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.
Λοιπόν, για να επιστρέψω στο αρχικό. Δεν ασχολείται το ιστολόγιο αυτό με την ομοφυλοφιλία γενικώς. Πολύ περισσότερο δεν κατηγορεί, εκθέτει, λοιδορεί ή - ακόμα χειρότερα -δαιμονοποιεί τους ανθρώπους αυτούς. Αν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή σου πες το. (Σε παρακαλώ, εάν δεν το έχεις διαβάσει, κοίτα ένα παλαιότερο άρθρο "Με μισεί ή με παραδέχεται;")
Έτσι τα περί αμαρτίας - μετάνοιας κλπ δεν θα τα σχολιάσω. Έχεις πνευματικό και καλά κάνεις.
Σε χαιρετώ και Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ,ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΗΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΓΕΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΑΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΠΙΣΗΛΘΕ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ,ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ Η ΠΑΡΑΚΟΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜ Κ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΕΙΤΕ ΠΟΡΝΕΙΑ(+ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ) ΕΙΤΕ ΜΟΙΧΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΤΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ (ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΣ) Η ΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΠΟΙΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ Κ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΗΜΩΝ:ΓΕΝΕΣΙΣ) ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ ΜΟΙΧΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ GAY,ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΑΚΥΤΟΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ?ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,Κ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ,ΠΑΣΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ,ΜΗ ΓΕΝΟΙΤ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕΛΟΣ ΠΟΡΝΗΣ( ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ) ΚΑΘ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑΣ,ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ Κ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Κ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ : ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ ΑΑΡΩΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΑΡΝΗΣΑΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΩ ΜΟΙ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΑΣ?ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Κ ΟΧΙ,Ο ΘΕΟΣ ΔΕΙ ΝΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ Η ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ,ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ Κ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Κ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΧΕ ΚΑΝΕΙ,ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΟΜΟΦ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΕΚΣΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΤΕΡΟΦ ΠΟΡΝΟΙ Κ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΟΙ ΜΟΙΧΟΙ Κ ΟΙ ΜΟΙΧΑΛΙΔΕΣ Κ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ(ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕΞ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ 4 ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ=ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΙΚΟΝΑ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΘΣΤΗΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΡΧΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΟΥΣ( ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΚΑΛΩΣ ΑΘΛΗΣΑΝΤΕΣ,ΜΑΡΤΥΡΕΣ=ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ) Κ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ Η ΟΜΟΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ,Η ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ( 350000 ΕΚΤΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ,ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ) ΑΓΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΕΜΤΑ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΛΥΘΗΝΕ Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΝΑ GAY ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ STR8 ΑΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΓΓΑΜΟΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΓΑΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Για μια επιστημονική ανάλυση, ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ

Unknown είπε...

Είμαστε μια ερευνητική ομάδα που μελετά την κοινωνική διάσταση του φύλου και της σεξουαλικότητας. Το παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο είναι μέρος μιας έρευνας με θέμα "Δημόσια Έκφραση, Κοινωνική Εμπειρία και Νομική Αναγνώριση του Ομόφυλου Σεξουαλικού προσανατολισμού"
Καθώς θα μας ενδιέφερε η συλλογή ποικίλων διαφορετικών απόψεων επί του θέματος θα σας παρακαλούσαμε να διαθέσετε τρία λεπτά απο τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ψηφιακό μας ερωτηματολόγιο

https://docs.google.com/forms/d/1bkxo1BK9PaajGvfZvVjT1GM0RBhRnl49quM0VePeqT4/viewform

Ανώνυμος είπε...

Χαίρε αγαπητέ φίλε!Θα ήθελα να απαντησω σ οσα λες κ να προσθέσω κυρίως!Κατ αρχήν συμφωνώ κ με το παρόν άρθρο και μ εσενα!Αλλά.....πρόσεχε! Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι παρουσιάζουν την αμαρτία ως φύση η ως επιλογή!Ενώ είναι παρά φύσιν!Σίγουρα καλό είναι να στυλιτεύονται όλες οι αμαρτίες!Αλλά εδώ πρόκειται για δυστυχώς οργανωμένα σχέδια- απόπειρες διαστρέβλωσης της ίδιας της ανθρώπινης φύσης!οποτε κ το αρθρο οφείλει να το επισημάνει! Ο πατήρ Παίσιος ειχε πει οτι οταν η αμαρτία γίνει νόμος, η τιμωρία πέφτει σε όλους!γιατι ειναι συνυπεύθυνοι οταν δε μιλούν!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μην εξαπτεσαι!κ βεβαια τα παρα φυσιν οδηγουν πιο πολυ στο παρα φυσιν αλλα διακρίνω περίεργα ψηγματα σ οσα λες!ενδομυχα αποδέχεσαι την ομοφυλοφυλία κ ας λες ότι εχεις πνευματικό!ας μη κοροιδευόμαστε! Πόρνος κ γκεη , αμαρτωλοι κ οι δύο πόρνοι αλλα μη γελιομαστε ότι ειναι το ίδιο! Γκεη μεγαλύτερο κακό!Θα σ αρεσε μια γκεη κοινωνία? Θα ηταν ομορφη? Το γκεη σημερα δρομολογειται ως σταση ζωης με ιδεολογία κ δικο του πολιτισμο! Σκεψου γκεη δημοτικα!παει? Οχι! Κ γω αγωνιζομενος αλλα μη γελαμε τους εαυτους μας! Κ κατι ακομα.....πρεπει να πολεμας! Οι γκεη αφορμες μπορει να ενοχλήσουν βαλουν σε πειρασμο κ τους νορμαλ, αλλο ν αγωνιζεσαι κ αλλο να το θεωρεις φυσικο! Οταν η αμαρτια γινει νομος ερχεται τιμωρια! Προσεχε πολύ!οι χριστιανοι δεν εχουμε δικαιώματα μόνο αγώνα!

Ανώνυμος είπε...

Αναφορικα με το πρωτο σχολιο,διακρινω μια συγχυση, εναν θυμο ισως.Ναι μεν κ οι στρεητ κανουν πορνικες αμαρτιες, αλλλα αν διαβασεις, τι λεει ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος για την ομοφυλοφιλια! Δε θα λες τα ιδια!Κοιτα κ γω θελω οι ανθρωποι να ειναι ηθικοι,αλλα....που! Πουθενα δυστυχως! Συμφωνω οτι δεν πρεπει να γινεται καταχρηση στο σεξ.Επανερχομαι στο τι λεει ο αγιος. Την αποκαλει οχι απλα διαστροφη, αλλα το μεγαλυτερο κακο, λεει οτι ειναι η ιδια η κακια, απο τα κακα το πιο κακο, μισος προς Θεο κ ανθρωπους, αλλαζει αρδην ολος ο ψυχικος κοσμος, μεταβαλλεται σε σκοτος κ γεννα ενα πληθος αμαρτιες. Μπορεις να βρεις κ στο ιντερνετ το αποσπασμα, βεβαια νομιζω οτι ολα αυτα αφορουν κυριως τις πορρωμενες ψυχες, κ λιγοτερο τους αγωνιζομενους, αλλα κ αυτους!Γιατι ο αγωνιζομενος πολεμαται διπλα! Μπορεις να βρεις κ γκευ ταπεινους, αλλα η ομοφυλοφιλικη υπερηφανεια ή ακομα κ εξισωση των γκευ με τους αμαρτωλους στρεητ, ενεχουν κινδυνους σοβαρους! Οπως κινδυνο εχει κ η ασυστολη πορνεια, αλλα σαν κακο, η ομοφυλοφιλια ειν χειροτερη.....δυστυχως! Αυτα...

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/360826/omofylofilos-star-toy-klasikoy-horoy-anakalypsa-ton-erota-me-mia-gynaika-eikones

Ευστάθειες είπε...

Έχουν περάσει έξι χρόνια μετά την δημοσίευση του άρθρου, όμως τώρα το διάβασα κι αισθάνομαι την ανάγκη να σχολιάσω. Οι προσωπικές απόψεις και τα γούστα περί σεξουαλικών προτιμήσεων, είναι στοιχεία θεμιτά. Όλοι έχουμε γνώμη, το ζήτημα είναι αν πρέπει να την δημοσιοποιούμε. Σίγουρα δεν είναι αναγκαίο να ομιλούμε δημόσια για τις προτιμήσεις μας. Ναι, μπορούμε να τις επιδεικνύουμε στην απόπειρα προσέλκυσης ερωτικού συντρόφου, δίχως όμως να χρειάζεται διάλεξη. Όσον αφορά σε γάμους και άλλα σχετικά, οι θρησκείες έχουν καταστατικό, πρέπει να γίνεται σεβαστό από κάθε πλευρά. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους καταστατικό και να πορευθούν όπως κρίνουν.