Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

O Alex Jones για την Goldman Sachs και την Ελλάδα

-->
Δείτε το παρακάτω video (υποτιτλισμός : vasoula2908) στο οποίο εξηγεί ο γνωστός ανεξάρτητος δημοσιογράφος Alex Jones, τι παίζεται τόσα χρόνια με τα οικονομικά των χωρών της ΕΕ, πώς τράπεζες και πολιτικοί συνεργάζονται υπό τις υποδείξεις αντίστοιχων Αμερικανών στελεχών και πώς εν τέλει σχεδιάζεται εδώ και χρόνια η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας με προσχηματικές τελικά λύσεις τις εξαγορές και εκμεταλλεύσεις ελληνικών εδαφών και περιουσιών.

Για να δείτε υπότιτλους, κλικ στο κουμπί κάτω δεξιά στο βίντεο (με το τρίγωνο μέσα) και πάλι κλικ στο cc για ενεργοποίηση των captions.

O Alex αναφέρεται αναλυτικά στην προμελετημένη κατάρρευση της Ελλάδας και τα ανομήματα που έπαιξαν μεταξύ κυβερνήσεών μας και Goldman Sachs.


Το ρόλο της τράπεζας Goldman Sachs και άλλων χρηματοπιστωτικών κολοσσών, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο Ελληνοαμερικανός Φιλ Αγγελίδης, ο οποίος προεδρεύει της αμερικανικής επιτροπής που ερευνά τα αιτία της οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Αγγελίδης, πρώην υπουργός Οικονομικών της Καλιφόρνιας, επισημαίνει ότι η Goldman Sachs βοηθούσε την Ελλάδα να δανειστεί, τη βοηθούσε να κρύψει το χρέος της και στη συνεχεία στοιχημάτιζε εναντίον της.

"Είναι σαν να πουλάς σε κάποιον ένα αυτοκίνητο γνωρίζοντας ότι έχει προβληματικά φρένα, και εν συνεχεία να αγοράζεις την ασφάλεια ζωής του οδηγού"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ


Τι συζητούν οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό ;;
Τίποτα το καινούργιο!


Είναι δι ημάς απαραίτητον όπως οι πολέμιοι μη δίδωσι, όσον τούτο είναι δυνατόν, εδαφικά πλεονεκτήματα. Ο πόλεμος δέον να μεταφέρεται ούτω επί του ο ι κ ο ν ο μ ι κ ο ύ εδάφους, ίνα τα Έθνη ίδωσι την ισχύ της υπεροχής μας και ίνα το τοιούτον θέση και τα δύο αντίπαλα μέρη εις την διάθεσιν των διεθνών πρακτόρων μας, οίτινες έχουσι μυρίους οφθαλμούς τους οποίους κανέν σύνορον δεν σταματά.
Τότε τα δ ι ε θ ν ή μας δίκαια θα απαλοίψωσι τα ε θ ν ι κ ά δίκαια, κατά την κυρίαν σημασίαν της λέξεως, και θα κυβερνήσωσι τους λαούς καθ’ τρόπον το αστικόν δίκαιον των Κρατών κανονίζει τας σχέσεις των υπηκόων των προς αλλήλους.
(Απόσπασμα από το 2ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Όταν δε δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του Χρυσίου το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μιαν γ ε ν ι κ ή ν Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή ν κ ρ ί σ ι ν, θ α εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα π λ ή θ η εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
(Απόσπασμα από το 3ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Θα οικειοποιηθώμεν την φυσιογνωμίαν ό λ ω ν τ ω ν κ ο μ μ ά τ ω ν, όλων των τ ά σ ε ω ν και θα τας διδάξωμεν εις τους ρήτοράς μας οίτινες θα ομιλώσι τόσον, ώστε ό λ ο ς ο κ ό σ μ ο ς θα α π α υ δ ή σ η ακούων αυτούς.
(Απόσπασμα από το 5ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Όταν όμως παιχθεί η κωμωδία ευρίσκονται ενώπιον παθητικού και μάλιστα π α θ η τ ι κ ο ύ β α ρ υ τ ά τ ο υ. Δια να πληρωθούν οι τόκοι πρέπει να καταφύγωσιν εις ν έ α δ ά ν ε ι α, άτινα δεν απορροφούν αλλά μόνον α υ ξ ά ν ο υ ν τα πρώτα χρέη. Όταν η πίστωσις εξαντληθή, πρέπει διά νέων δανείων να καλυφθεί ουχί το δάνειον, αλλά μόνον οι τόκοι των δανείων. Οι φόροι αυτού είναι παθητικοί, χρησιμοποιούμενοι προς κάλυψιν του παθητικού.
(Απόσπασμα από το 21ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)



Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των Κρατών δια της π λ η ρ ω μ ή ς τόκων, υ π ε δ ο ύ λ ω σ α ν αυτά εις το κεφάλαιον.
(Απόσπασμα από το 20ο Πρωτόκολλο Των Σοφών της Σιών, Α΄ έκδοση 1902)


Αυτά και άλλα «χαρούμενα» συζητούσαν κάποιοι
Προσέξτε την χρονολογία …1902
Περσινά ξινά σταφύλια



Και αφού τα πλήθη επέλεξαν την Σιωπή και την Αδράνεια, ταυτόχρονα επέλεξαν και την Συνενοχή.
Και απέμεινε σε ολίγους, γνωρίζοντας πως οι «Μύδροι θα περάσουν», να αρπάξουν την ευκαιρία να ανταμώσουν το Μεγαλείο.
Όχι με σκυθρωπά τα βλέμματα, αλλά με χαρά, καθώς έμαθαν ότι θα πολεμήσουν υπό «σκιά».

Και ποια ματιά θα αντιπαρατεθεί με την ΜΑΤΙΑ τους ;;
Και ποια λόγια θα αμαυρώσουν τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους ;;
Ποιος μπορεί να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ;;


Εδώ, στην ρωγμή του Χρόνου,
Συναντήσαμε την Ιστορία
Και δεν της γυρίσαμε την πλάτη

Χαίρε, ω Χαίρε Ελευθεριά.

Quadrillion είπε...

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΡΑ είναι μια νεαρή εκδοτική εταιρεία που έχει θέση σαν κύριο σκοπό της την έκδοση βιβλίων από το τομέα της πολιτικής και της οικονομίας που ρίχνουν «φως αληθινό» στο απέραντο έρεβος, μέσα στο οποίο μερικοί θελημένα έχουν βυθίσει την ανθρωπότητα και την εκμεταλλεύονται παντοιοτρόπως απάνθρωπα.

Η δεύτερη έκδοσή μας αφορά το βιβλίο του καθηγητή Χανς Μπόκερ

«Ο ΧΡΥΣΟΣ, Το Κλειδί Της Ελευθερίας»,

μια πολιτικοοικονομική ανάλυση που ρίχνει άπλετο φως στην ιστορική διαδρομή και ρόλο του χρυσούς από την εποχή του Μίδα μέχρι την σήμερα.
Μετά από την χρηματιστηριακή και νομισματική κρίση θα ακολουθήσει και η οικονομική κρίση γιατί όλες αυτές είναι έντεχνα προπαρασκευασμένες και μεθοδευμένες από τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις της σκιώδους κυβέρνησης του πανεπιστημίου του Γέίλ.
Ο ερευνητής αποδίδει όλο το κακό στην κατάργηση του «χρυσού κανόνα» και την ανεξέλεγκτο κυκλοφορία των χαρτονομισμάτων που πολύ σωστά τις θεωρεί όχι μόνο την κύρια αιτία της νομισματικής σήμερα και αύριο οικονομικής κρίσης, αλλά εξίσου μια δόλια τεχνική μέσω της οποίας οι «γνωστοί άγνωστοι» κλέβουν ασυστόλως τον ιδρώτα των λαών, με σκοπό να τον αναγκάσουν κάποια μέρα να υποκύψει στα σατανικά τους σχέδια.
Ο πεπειραμένος καθηγητής που είναι και ειδικός για τα ορυχεία προτείνει την αγορά χρυσού ως μόνη ασφάλεια ενάντια στα σκοτεινά σχέδια των κοσμοκρατόρων που φαίνεται πως δεν απέχουν και πολύ από τον γνωστό σκοπό τους για την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Θα χαιρόμασταν πολύ αν μπορούσατε να προβάλετε το βιβλίο μας ή αν μπορούσαμε να βάλαμε μια διαφήμιση στο blog.

(Αρχικός τίτλος στα γερμανικά : Freiheit durch Gold, 2η έκδοση
© Έκδοση Johannes Müller, Neuengasse 38, Τ. Θυρίδα 7357, CH-3001 Βέρνη, Ελβετία, www.einrappen.ch)

Ο ΧΡΥΣΟΣ, Το Κλειδί Της Ελευθερίας
ISBN: 978-3-9523315-3-8

Θα σας στείλουμε με χαρά ένα έντυπο στη διευθυνσή σας.
Με προσωπικές ευχές και ευχαριστίες
Για τις Εκδόσεις ΗΡΑ
Ντορίς Δρυμούρα

http://hera-editions.com
hera-editions@hotmail.com

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.