Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

"Εξυπνη Κάρτα",ο προθάλαμος του εμφυτεύσιμου τσιπ


«Μελλοντικά το Υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει να καταργήσει όλους τους αριθμούς που έχει σήμερα ο κάθε πολίτης (ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΦΜ, μητρώο κοινωνικής ασφάλισης) με ένα νούμερο το οποίο θα αναγράφεται στην «έξυπνη κάρτα» (‘Ελεύθερος Τύπος’, 1 Ιουνίου 2008).



«Η ελευθερία του ατόμου και οι επιλογές του θα ελέγχονται μέσα σε πολύ στενά περιθώρια, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε άτομο θα είναι αριθμημένο από την γέννησή του και θα παρακολουθείται ως αριθμός, μέσω της εκπαιδευτικής του καριέρας, της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας του ή άλλης υπηρεσίας, των φορολογικών του εισφορών, των υγειονομικών και ιατρικών του ιστορικών και της τελικής του συνταξιοδότησης και του θανάτου του».

-- Τάδε έφη Carroll Quigley Καθηγητής του Πανεπιστημίου Georgetown.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Carroll Quigley υπήρξε ο μέντορας του Μπιλ Κλίντον στο Πανεπιστήμιο Georgetown και το μόνο πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 20 Ιανουαρίου 1993.)


Το 1993 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, με πρόσχημα την αναμόρφωση του Συστήματος Υγείας, παρουσίασε τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα υγείας την λεγόμενη «National Health Care Card». Επανειλημμένα, η τηλεόραση, έκανε ανακοινώσεις ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί θα είναι πλέον αριθμημένοι και θα πρέπει να παραλάβουν την νέα κάρτα. Χωρίς εξαιρέσεις! Χωρίς δικαιολογίες! Ο καθένας!

Στο βιβλίο, "Προτεραιότητα στον άνθρωπο» ο ίδιος ο Κλίντον, περιγράφοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην σελίδα 22, αναφέρει, "Όλοι οι Αμερικανοί θα φέρουν ‘έξυπνες κάρτες’...".


Το σύνθημα δε που δόθηκε τότε ήταν σαφές: «Μην φεύγεις από το σπίτι χωρίς αυτήν»!


Από το αποκαλυπτικό βιβλίο του Texe Marrs, «Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – (Σχέδιο L.U.C.I.D.)», εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ, 1996, μεταφέρω τα εξής (σελ.131 - 135) {Βίντεο του Texe Marrs σχετικό με το βιβλίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:}


Ο Martin Anderson, (φωτο κάτω), πρώην βοηθός του προέδρου Ρήγκαν και τώρα ανώτερο μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Έρευνας Hoover του Πανεπιστημίου Stanford στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας, είναι ανάμεσα σε εκείνους που από τους πρώτους προειδοποίησαν τους Αμερικανούς για τον επικείμενο κίνδυνο κατάργησης του απόρρητου της ιδιωτικής μας ζωής, από την ανάπτυξη εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι οι Έξυπνες Κάρτες / Ταυτότητες και τα εμφυτευόμενα βιοτσίπ.

Σ’ ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘San Jose Mercury News και έπειτα αναδημοσιεύθηκε σ’ όλες τις εφημερίδες των ΗΠΑ, ο Anderson δήλωνε: “Αν η κίνηση αυτή για την επιβολή μιας εθνικής Κάρτας/Ταυτότητας δεν σταματήσει έγκαιρα, μπορεί να δούμε, κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το τέλος της ιδιωτικής ζωής στις ΗΠΑ. Θα μας σφραγίσουν όλους μας σαν τα γελάδια”.

Στην εφημερίδα ‘The Washington Times’, ο Martin Anderson κλιμάκωσε παραπέρα τις προειδοποιήσεις του για τον σοβαρό κίνδυνο που ενεδρεύει, όταν προειδοποίησε τους Αμερικανούς να μην εμπιστεύονται τις ρόδινες προβλέψεις των πολιτικών ηγετών και γραφειοκρατών, ότι η προτεινόμενη ηλεκτρονική κάρτα/Ταυτότητα (ή το εμφυτευόμενο βιοτσίπ) θα έκανε την ζωή καλύτερη, ανετότερη και ασφαλέστερη για τους πολίτες. Με δυσοίωνους τόνους, ο Άντερσον προειδοποίησε ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο:

«Αυτό το μικροσκοπικό μικροτσίπ-πομποαπαντητής είναι κάτι σαν ένα Τεχνολογικό Τατουάζ. Μάλιστα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τους ανεξίτηλους αριθμούς που χάραζαν οι Ναζί στα μπράτσα των αιχμαλώτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά ανάμεσα. σε ένα μικροτσίπ ενσωματωμένο στην πλαστική Κάρτα/ Ταυτότητα την οποία θα είσαι εξαναγκασμένος να την κουβαλάς στο πορτοφόλι σου, και σ’ ένα μικρό πομποαπαντητή (τσιπ) εμφυτευμένου στο μπράτσο. Το βασικό είναι - και στις δύο περιπτώσεις- ότι ο Μεγάλος Αδελφός έχει το δικαίωμα να σα παρακολουθεί. Αυτή η αρχή είναι σύμφυτη και με τις δυο παραπάνω πρακτικές. Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί τις δυο τεχνικές μεταξύ τους, είναι το μόσχευμα που θα μπει κάτω από την επιδερμίδας σας».

Τα συμπεράσματα του Άντερσον στο επίκαιρο άρθρο του αντηχούν μια αξιοσημείωτη προειδοποίηση: “Αν αμαυρώσετε την έννοια του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής”, παρατηρεί ο Άντερσον, “κάθε είδους καινοτόμων Κρατικών ελέγχων είναι εφικτοί, γεγονός που δεν είχε καν σκεφθεί ο Aldous Huxley, όταν έγραφε το ανατριχιαστικό του μυθιστόρημα, ‘Ο Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος’.

Ο Μάρτιν Αντερσον ήταν επίσης εκείνος που στο βιβλίο του με τίτλο, ‘Επανάσταση’, αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν κατά τη δεκαετία του 1980, αρκετοί Υπουργοί υποκινούσαν τον Πρόεδρο Ρήγκαν να εκδώσει μια κομπιουτεροποιημένη Κάρτα/Ταυτότητα. Η επιχειρηματολογία υπέρ της

πρότασης αυτής ήταν ότι ένα τέτοιο σύστημα θα εμπόδιζε την λαθρομετανάστευση στις ΗΠΑ.

Αλλά ο Άντερσον, που τότε ήταν σύμβουλος του Προέδρου για εσωτερικά θέματα και συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύψωσε τη φωνή του και έθεσε ένα ζήτημα για σκέψη:

“Θα ήθελα να προτείνω έναν άλλο τρόπο τον οποίο τον θεωρώ πολύ καλύτερο”, τους είπε, με σοβαρό ύφος αλλά σαφώς ειρωνικό: “Είναι κατά πολύ φθηνότερος, δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί, είναι ελαφρότατος και αδύνατον να χαθεί. Είναι και

αδιάβροχος”.

“Το μόνο που πρέπει να κάνουμε”, συνεχίζει ο Άντερσον, “είναι να σταμπάρουμε όλους με ένα αριθμό τατουάζ τη εσωτερική πλευρά του μπράτσου τους”.

Ο Άντερσον, βέβαια, απλώς ειρωνευόταν τις ταυτότητες - τατουάζ. Υπαινισσόταν σαφώς τους αριθμούς-τατουάζ με τους οποίους είχαν σταμπάρει τους αιχμάλωτους πολέμου και τους πολιτικούς κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων οι Ναζί. Αυτοί που επιβίωσαν απ’ αυτά τα φοβερά στρατόπεδα και εξακολουθούν να ζουν ακόμη έχουν επάνω στο σώμα τους μέχρι σήμερα τον φοβερό αριθμό-τατουάζ. Αλλά το μήνυμα του Ρήγκαν ακούστηκε δυνατά και καθαρά.

Ο κ. Αντερσον περιέγραψε την αμήχανη αντίδραση των παρόντων Υπουργών: “Ακούστηκαν να βήχουν κάμποσοι τριγύρω από το τραπέζι. Κανά δυό Υπουργοί φάνηκαν σαν να είχαν φάει χαστούκι. Κανείς δεν μίλησε για μεγάλο διάστημα”.


Ο (τότε) Υπουργός Εσωτερικών James Watt (φωτο), αμέσως μετά επισήμανε μια επιπλοκή την οποία θεωρούσε σημαντική:

Αυτές οι ταυτότητες-τατουάζ ταυτίζονται από τους 'συντηρητικούς' Χριστιανούς με το Χάραγμα του Θηρίου (του Αντιχρίστου) που αναφέρεται στην Αποκάλυψη 13:16-18.


Μερικοί μάλιστα Χριστιανοί – είπε - θεωρούν τις νέες ηλεκτρονικές Κάρτες/Ταυτότητες σαν πρώτο βήμα προς τις ταυτότητες-τατουάζ. Οι συντηρητικοί Χριστιανοί, επεσήμανε ο Watt, ήταν το κρίσιμο εκείνο τμήμα του εκλογικού σώματος στο οποίο οφείλεται η άνοδος στην προεδρία του κ. Ρήγκαν.

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, σαν ένας συνετός πολιτικός, “έπιασε” το υπονοούμενο. Έλυσε τη συνεδρίαση εκείνη του Υπουργικού Συμβουλίου και σιωπηρά, απέρριψε την πρόταση για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, παρατηρώντας σαρδώνεια: “Ίσως θα πρέπει απλώς να σφραγίσουμε όλα τα βρέφη”.


Η πρόταση για ένα σύστημα νέας Κάρτας/Ταυτότητας δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν. Αλλά το 1993, με την εκλογή του Μπιλ Κλίντον ως Προέδρου των ΗΠΑ, άρχισε μια εκστρατεία συστηματικής προπαγάνδας και παρότρυνσης του Αμερικανικού λαού να αποδεχθεί τις ηλεκτρονικά βελούδινες χειροπέδες των νέων ηλεκτρονικών Καρτών/Ταυτότητας και βιοτσίπ.


Μια σύμβουλος του Κλίντον που προωθούσε το Χάραγμα του βιοτσίπ, είναι η Δόκτωρ Mary Jane England, (φωτο), μέλος της κακότυχης Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την κοινωνικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας των ΗΠΑ. Απευθυνόμενη σε μια συνδιάσκεψη, χορηγός της οποίας ήταν η γιγαντιαία εταιρεία κομπιούτερ ΙΒΜ, στο Palm Beach της Καλιφόρνιας, η England, όχι μόνο υιοθέτησε την προτεινόμενη υποχρεωτική εφαρμογή του θεσμού της Έξυπνης Κάρτας/Ταυτότητας, αλλά και προχώρησε ένα επιπλέον ανατριχιαστικό βήμα παραπέρα:

«Η έξυπνη κάρτα είναι μια θαυμάσια ιδέα, αλλά ακόμα καλύτερη ιδέα θα ήταν να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε την κάρτα: Αυτή τη δυνατότητα την ονομάζω “ένα σκουπιδάκι (τσιπ) στο αυτί σας”. Ένα μόνιμα εμφυτευμένο βιοτσίπ δηλαδή, με το οποίο θα είχαμε άμεση πρόσβαση στο ιατρικό σας ιστορικό, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ακόμα και αν σας πήγαιναν αναίσθητο στο θάλαμο εντατικής θεραπείας, να είχαμε την δυνατότητα πρόσβασης σ’ αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε τολμηρά, πέρα από τη στενή αντίληψη της έξυπνης κάρτας και να αξιοποιήσουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες που ήδη είναι διαθέσιμες».


Ένας από τους στυλοβάτες του Ρεμπουμπλικανικού Κόμματος, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Pete Wilson, αγωνίζεται σθεναρά κι αυτός για την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής Έξυπνης Κάρτας/Ταυτότητας. Ο Wilson επανειλημμένα έχει συμφωνήσει με την εκστρατεία των φιλελευθέρων Δημοκρατικών, για την υποχρεωτική επιβολή των νέων Καρτών/Ταυτότητας. Όπως και τόσοι άλλοι, υψώνει κι αυτός υποκριτικά το σκιάχτρο της παράνομης μετανάστευσης. Χρειάζεται δηλώνει ο εν λόγω Κυβερνήτης, απαραίτητα ένα σύστημα νέων ταυτότητων για να περιορισθεί η παράνομη μετανάστευση. Στην υποκριτική αυτή εκστρατεία συνοδεύεται από την Γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Dianne Feinstein (φωτο).

Ωστόσο, τα υπαρκτά προβλήματα που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιούνται από τον Μεγάλο Αδελφό σαν πρόσχημα, για την εξάλειψη των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

Η Enriqueta Ramos, μια αξιωματούχος του Κοινοτικού Κολλεγίου του Νομού Όραντζ (Λος Άντζελες) κτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου και σήμανε συναγερμό όταν ρωτήθηκε για την πρόταση των Wilson, Feinstein και Boxer: “Μια εθνική Κάρτα/Ταυτότητα, θα μπορούσε να οδηγήσει την Καλιφόρνια σε επικίνδυνο μονοπάτι”, φέρεται να δήλωσε η Ράμος. “Θα δημιουργήσει ένα Νεοναζιστικό κράτος στις ΗΠΑ όπου θα είμαστε υποχρεωμένοι να χαφιεδίζουμε ο ένας τον άλλον. Το επόμενο πράγμα που θα αντιληφθούμε, θα είναι ένα τατουάζ στο σώμα μας”.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο π.Παΐσιος, από το 1987 (δεν υπήρχαν κάν τα windows3!), προειδοποιούσε για την κάρτα εξυπηρετήσεως και την επερχόμενη σκλαβιά του αντιχρίστου. Αλλά ξεκίναγε με ελπίδα το γραπτό:
"Μετά την μπόρα την δαιμονική θάρθει η λιακάδα η θείκή".Αμήν Παναγία μου