Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Το δισέγγονο του Τζερόνιμο μηνύει την "Skull & Bones"


Στην 100ή επέτειο από τον θάνατο του θρυλικού ινδιάνου αρχηγού Geronimo, 20 εξ αίματος συγγενείς του ζήτησαν από τα αμερικάνικα δικαστήρια να ασκήσουν πιέσεις στο Πανεπιστήμιο του Yale και την μυστική οργάνωση της σχολής, την περίφημη "Skull & Bones" («Κρανίο και Οστά»), να τους παραδώσει το κρανίο και κάποια οστά του προγόνου τους, τα οποία φυλάνε στην έδρα της «αδελφότητας», προκειμένου να τα επιστρέψουν στην πατρίδα του για μία κατάλληλη ταφή.


Σύμφωνα µε την παράδοσή των ινδιάνων, η τελευταία κατοικία ενός πολεμιστή πρέπει να μένει αδιατάρακτη ώστε το πνεύµα του να καλπάζει ελεύθερο στα ουράνια λιβάδια.


Στην μήνυση κατονομάζονται επίσης ο Πρόεδρος Obama, ο Υπουργός Άμυνας Robert Gates και ο Υπουργός Στρατού Πιτ Geren, ως υπεύθυνοι για την διατήρηση του υπόλοιπου σκηνώματος του Geronimo (φωτο) σε αμερικανική στρατιωτική βάση στην Οκλαχόμα.


Οι Απάτσι πολέμησαν κατά των Μεξικανών και των Αμερικανών.

Το 1886 ο Τζερόνιμο, (Geronimo 1829 - 1909, στην φωτογραφία ο τελευταίος δεξιά μαζί με άλλους πολεμιστές), αρχηγός των Απάτσι, μαζί με άλλους 35 πολεμιστές παραδόθηκαν στον Στρατηγό Nelson A. Miles κοντά στα σύνορα Αριζόνας - Νέου Μεξικού.


Πριν δύο χρόνια ο Harlyn Geronimo, (φωτο) δισέγγονος του Τζερόνιμο, είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο Μπους ζητώντας τα οστά του προγόνου του, αφού σύμφωνα με αυτόν ο παππούς τους Μπους, Πρέσκοτ Μπους, (Prescott Bush) ήταν ένας από αυτούς που τα έκλεψαν.


Δείτε το βίντεο




Στην συνωμοτική Skull & Bones ανήκουν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης.


Τέσσερις τουλάχιστον πρόεδροι των ΗΠΑ υπήρξαν μέλη της.

Ο Γουίλιαμ Χ. Ταφτ, Τέντι Ρουζβελτ, George Bush ο πρεσβύτερος (στην αναμνηστική φωτογραφία όρθιος πρώτος αριστερά από το κέντρο και κάτω σε κυκλάκι) και ο George Bush ο νεότερος.


Επίσης υψηλόβαθμοι πολιτικοί και διπλωμάτες όπως ο Ζ. Μπρεζίνσκι, ο Τ. Μπάντι, ο Τ. Γουάιτγκους, ο Ρ. Λάβετ, ο Α. Χάριμαν και οικονομικοί παράγοντες μεταξύ των οποίων ο Ν. Ροκφέλερ, ο Ν. Μπόρεν, ο Τ. Τσάφι, ο Τ. Ντάινσον, ο Γ. Λορντ, ο Ν. Πιόνζιο, και άλλοι.


Υπάρχουν ακόµη, πολλοί γερουσιαστές, τραπεζίτες, εκδότες, διευθυντές της CIA, πρέσβεις και µεγαλοβιοµήχανοι.


Υπολογίζεται ότι σήµερα είναι περίπου 800 οι εν ζωή.


Ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος είχε διορίσει τουλάχιστον 10 από αυτούς σε νευραλγικές θέσεις της διοίκησης.


Χαρακτηριστικό είναι ότι στις αμερικανικές εκλογές του 2004 και ο Τζορτζ Μπους όπως και ο Τζον Κέρυ, δηλαδή ο υποψήφιος και των δημοκρατικων και των ρεπουμπλικάνων για την αμερικανική προεδρία ήταν μέλη της!!! Μάλιστα όταν και οι δύο ρωτήθηκαν προεκλογικά για τη συμμετοχή τους στην Κρανίο και Οστά απάντησαν ότι τους απαγορεύεται να μιλήσουν για αυτό, είναι γνωστό ότι κατά την μύηση τους στην "αδελφότητα" ορκίζονται να μην μιλήσουν ποτέ για αυτήν.


Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES









Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» είναι μια από τις κρυφές σύγχρονες λέσχες, η οποία έχει έδρα το Πανεπιστήμιο του Γέιλ.


Είναι η παλαιότερη από τις σύγχρονες λέσχες που επιδιώκουν την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η μοναδική που διατηρεί τυπικά μύησης και δράσης που θυμίζουν έντονα τις παραδοσιακές μυστικές εταιρίες.


Μέλη της, όπως ειπώθηκε, είναι κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και της οικονομίας των ΗΠΑ.


Το "Κρανίο και Οστά" ιδρύθηκε το 1832 πανεπιστήμιο του Γέιλ από τον στρατηγό Γουίλιαμ Χ. Ράσελ (φωτο) με την βοήθεια του Αλφόνσο Ταφτ, πατέρα του μετέπειτα προέδρου των ΗΠΑ Γουίλιαμ Ταφτ.


Αρχικά φάνηκε ότι ήταν άλλη μια συνηθισμένη φοιτητική λέσχη. Γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι ήταν μια μυστική και κλειστή σχολή των μετέπειτα αρχηγών της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και οικονομίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η υποστήριξη προς τα μέλη της ξεκινά αφού αποφοιτήσουν. Εκτιμάται ότι η οργάνωση χρηματοδοτείται με 55 εκατομμύρια δολάρια από τα διάσημα μέλη της.


Τα σύμβολά της είναι ένα κρανίο, δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322. Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι ο αριθμός 322 συμβολίζει το έτος που πέθανε ο ρήτορας Δημοσθένης, δηλαδή ο τελευταίος εχθρός της αυτοκρατορίας. Το κύριο σύνθημά της είναι Novus Ordo Seclorum, δηλαδή Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Η οργάνωση συνδέεται με διεθνείς οργανώσεις που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR).


Σχετικά με την ίδρυση της οργάνωσης, άλλοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί καθαρά αμερικάνικο δημιούργημα που υιοθέτησε κάποιες τελετουργίες του ελευθεροτεκτονισμού, άλλοι πως έχει τις ρίζες σε γερμανικές εθνικιστικές μυστικές αδελφότητες του 19ου αιώνα και άλλοι πως αποτέλεσε εξέλιξη μία βρετανοσκωτικής ομάδας ελευθεροτεκτονικού προσανατολισμού.


Η επικρατέστερη όμως εκδοχή είναι ότι ο ιδρυτής Γ. Ράσελ είχε μυηθεί σε μία από τις στοές των Βαυαρών Illuminati κατά ένα την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Γερμανία.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ θέλησε με μερικούς συνεργάτες του να δημιουργήσει μία μυστική οργάνωση –αδελφότητα που θα δρούσε παρασκηνιακά και θα προωθούσε τα μέλη της σε θέσεις κλειδιά, επιδιώκοντας τον έλεγχο της οικονομικοπολιτικής ζωής της Αμερικής και κατόπιν ολόκληρου του κόσμου.


Πρόθεση του Ράσελ ήταν να εξασφαλίσει την κληρονομικότητα της προνομιακής κοινωνικής θέσης των γόνων των ισχυρότερων αμερικάνικων οικογενειών και την ανάδειξή τους σε υπέρμαχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Για να μυηθεί κάποιος στην αδελφότητα πρέπει να επιλεγεί από τα υπάρχοντα μέλη βάσει κάποιων κριτηρίων.


Σημαντικότατο κριτήριο αποτελεί το γενεαλογικό δέντρο το υποψηφίου και οι δυνατότητές του για μελλοντική εξέλιξη.


Οι επιλεγέντες κάθε χρόνο είναι μόνο 15 και θα πρέπει ν αδιαλέξουν ένα μυστικό όνομα.


Τα ονόµατα των Bonesmen (Σκελετάνθρωπων) παλαιότερα καταγράφονταν στα φοιτητικά έντυπα. Όµως τα τελευταία χρόνια κρατούνται κι αυτά μυστικά.


Οι τελετές τους μοιάζουν µε τις μασονικές, αλλά είναι ακόμα πιο «ακραίες». Χρησιμοποιούν φέρετρα, οστά και κρανία, υποτίθεται για να υπενθυμίζουν στους µυηµένους ότι η ζωή είναι μικρή και ο θάνατος πλησιάζει. Άρα, πρέπει να µη σπαταλούν το χρόνο τους αλλά να βαδίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για την εκπλήρωση των (σκοτεινών) ιδανικών τους.

Σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα υπάρχει µια σειρά από πρακτικές που σκοπό έχουν να σφραγίσουν τους µεταξύ τους δεσµούς. Εκτός από τα τελετουργικά µε τα οστά, µέσα στο κτίριο Tomb, (φωτο) που µοιάζει µε µαυσωλείο, πέτρινο, βαρύ και χωρίς παράθυρα, κάθε µέλος είναι υποχρεωµένο να περιγράψει ενώπιον των υπολοίπων κάθε λεπτοµέρεια της σεξουαλικής του ζωής. Ξεγυµνώνοντας τον εαυτό του µπροστά στους άλλους 14 και αποδεχόµενος έπειτα τις αντίστοιχες βαθύτερες εκµυστηρεύσεις τους, δένεται µαζί τους περισσότερο από ό,τι µε την οικογένειά του.


Μετά η διαπλοκή είναι ισόβια.


Ο Ρον Ροζενµπάουµ, δηµοσιογράφος της New York Observer, υπήρξε φοιτητής στο Yale πριν 32 χρόνια και κατοικούσε απέναντι από το Tomb.


Είχε εντυπωσιαστεί από αυτή την ελίτ επτασφράγιστη λέσχη και έβαλε σκοπό της ζωής του να αποκαλύψει τα µυστικά της. Βιντεοσκόπησε κινήσεις, µαγνητοφώνησε κραυγές που ακούγονταν στο σκοτάδι, συζήτησε µε ανθρώπους και κατέληξε στο συµπέρασµα ότι πρόκειται για ένα είδος µαφίας. «Μόνο που η Skull and Bones», λέει, «έχει λίγο µεγαλύτερη επιτυχία από τη µαφία. Όταν αποκαλυφθούν, αντί να πάνε 100 χρόνια στη φυλακή, κάνουν τέσσερα στον Λευκό Οίκο».


Το 1986 ο αρχηγός της φυλής των Απάτσι, Νεντ Άντερσον, απόγονος του Τζερόνιµο, μαθαίνει για την τυμβωρυχία. Ζητάει από το FBI να την ερευνήσει. Ταυτόχρονα, κλείνει ραντεβού µε έναν θείο του μετέπειτα προέδρου Μπους, τον Τζόναθαν (φωτο). Στην πρώτη συνάντηση ο θείος ήταν φιλικός. Μετά από έντεκα ημέρες προσφέρει στον Απάτσι ένα κρανίο και του ζητάει να υπογράψει ότι δεν έχει άλλες αξιώσεις. Όμως ο Άντερσον αρνείται γιατί βλέπει πως το κρανίο ανήκει προφανώς σε μικρό παιδί.


Επτά χρόνια αργότερα η υπόθεση έρχεται πάλι στο προσκήνιο µε το βιβλίο «Secrets of the Tomb» (Τα μυστικά του Τάφου) της Αλεξάντρα Ρόµπινς.

Η συγγραφέας χρησιμοποιεί παλιά χειρόγραφα που υποτίθεται πως ανήκαν σε µέλη της οργάνωσης και σε ένα περιγράφεται πως ο Πρέσκοτ Μπους σύλησε τον τάφο του Τζερόνιµο.

«Συζήτησα µε περίπου 100 µέλη της Skull and Bones και υπήρξαν µέλη που είχαν βαρεθεί τη μυστικότητα και γι’ αυτό ήθελαν να µου μιλήσουν», λέει η Ρόµπινς. «Αλλά υπήρξαν πολλοί περισσότεροι που µου έκλεισαν το τηλέφωνο ή µε απείλησαν».


Τα στοιχεία που δηµοσίευσε δεν κρίθηκαν αρκετά.


Όμως µια άκρη από το πέπλο είχε σηκωθεί.


Άλλοι συγγραφείς και ερευνητές πήραν τη σκυτάλη έως ότου, πριν από µήνες, ο ιστορικός Μαρκ Γουόρτµαν ανακάλυψε στα αρχεία του Yale ένα γράµµα-φωτιά, γραµµένο το 1918 από ένα µέλος προς ένα άλλο που περιγράφει µε λεπτομέρειες την απόκτηση του μακάβριου τροπαίου.

«Το κρανίο του άξιου Τζερόνιµο του Τροµερού ξεθάφτηκε από τον τάφο του στο Φορτ Σιλ από τη λέσχη σας… Είναι τώρα ασφαλές [στο Tomb] µαζί µε τα φθαρμένα μηριαία οστά», πανηγυρίζει μεταξύ άλλων ο αποστολέας.


Το Φορτ Σιλ είναι το στρατόπεδο στην Οκλαχόµα όπου θάφτηκε ο Τζερόνιµο το 1909.

Η ιστορία προβλήθηκε ελάχιστα στα αµερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν δούμε τα γνωστά χαρακτηριστικά της «λέσχης» θα καταλάβουμε γιατί.


Το ρολόι µέσα στο Tomb είναι ρυθµισµένο να πηγαίνει πέντε λεπτά µπροστά. Άλλο ένα σύµβολο. Η αλαζονεία τους είναι τέτοια που πιστεύουν πως βρίσκονται µπροστά από τον υπόλοιπο πλανήτη.


Τώρα ο δισέγγονός του Τζερόνιμο, Χάρλιν Τζερόνιµο, ζητάει να επιστραφούν τα οστά και να γίνει µια κανονική κηδεία για να αναπαυθεί το πνεύµα του. Και προειδοποιεί: «Εµείς οι Απάτσι πιστεύουµε ότι αν ενοχλήσεις έναν νεκρό, προσβάλεις τα πνεύµατα. Και αργά ή γρήγορα τα πνεύµατα θα σε καταδιώξουν».


Πηγές: Περιοδικό "ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ", τεύχος 1, άρθρο του Νίκου Κανακάρη "Skull and Bones και Οικογένεια Μπους"

http://www.prisonplanet.com/great-grandson-sues-yale-secret-skull-and-bones-society-to-return-geronimos-skull.html

http://www.galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=387

2 σχόλια:

ΕΥΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πάρα πολύ καλή η ανάρτηση. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!

"καίτοι ταχέως ουχί προχείρως" όπως έλεγε και το σλόγκαν :)

και "αδόλως" θα πρόσθετα!

μερικές φορές βλέποντας τις "υποδεέστερες" συνωμοσίες και ίντριγκες στον εργασιακό χώρο, αρχίζω και θεωρώ πως εκτός από το "ένστικτο του θανάτου" που είχε περιγράψει ο Φρόυντ υπάρχει και το ένστικτο της.....στοάς!

λες; :)