Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Έρχονται οι εξωγήινοι;;;


«Σημάδια Ημέρας Ανεξαρτησίας» (Independence Day - η γνωστή ταινία του Χόλυγουντ σχετικά με εισβολή εξωγήινων) ανέφερε πριν 10 ημέρες η βρετανική εφημερίδα "SUN". http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1323017.ece :

Το άρθρο γράφει:

Εκατοντάδες θεάσεις UFO (ΑΤΙΑ) αναφέρθηκαν στις 20 Ιουνίου, μετά το περιστατικό κατά το οποίο ένα μυστηριώδες σκάφος έθεσε σε κίνδυνο ένα ελικόπτερο της αστυνομίας

Η εφημερίδα Sun «βομβαρδίστηκε» από τηλεφωνήματα αναγνωστών που επίσης είδαν το UFO το ίδιο βράδυ με το δραματικό γεγονός στο Κάρντιφ (Ουαλία).

Το μυστήριο βαθαίνει ακόμη περισσότερο καθώς ειδικοί αποκάλυψαν ότι οι πιλότοι των αερογραμμών έχουν αναφέρει εκατοντάδες περιπτώσεις UFO στην περιοχή Bristol Channel, εφέτος.
Ακόμη η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε ότι το τριμελές πλήρωμα του ελικοπτέρου αναγκάστηκε σε επικίνδυνο ελιγμό για να μην εμβολιστεί από το UFO.

Στη συνέχεια το ελικόπτερο ακολούθησε το UFO μέχρι το North Devon, οπότε και σταμάτησε γιατί του τελείωναν τα καύσιμα.

Η 45χρονη Dawn Williams, αυτόπτης μάρτυς ενός περίεργου σημαδιού στον ουρανό επάνω από το Aberdare Country Park στις 8 Ιουνίου, εξέφρασε το φόβο ότι η εισβολή των εξωγήινων παραπέμπει σε μια εκδήλωση του τύπου «ημέρας της ανεξαρτησίας» τους.

Η ίδια είπε «Εμφανίστηκε πάνω από τον ορίζοντα και ταξίδευε για 1,5 λεπτό περίπου πρωτού εξαφανιστεί».

«Είχε κυκλικό σχήμα και θόλο από πάνω. Έμοιαζε με πλανήτη με δακτυλίους. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν έως τώρα γιατί δεν φανταζόμουν ότι θα με πίστευε κανείς».

Οι εργαζόμενοι σε νυχτερινό κέντρο Katy Cunnion και Russell Quinn, είπαν ότι ένα ασυνήθιστο φως στον ουρανό τους ακολουθούσε στον αυτοκινητόδρομο Α5 κοντά στο Shrewsbury, μία ώρα μετά το τρομακτικό περιστατικό με το ελικόπτερο.
Η 25χρονη Katy είπε «Το αντικείμενο υπερίπτατο. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ελικόπτερο αλλά κάθε φορά που άλλαζα κατεύθυνση, αυτό παρέμενε στη ίδια θέση. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και μετά τρόμαξα πάρα πολύ όταν ξαναεμφανίστηκε τόσο κοντά μας που μπορούσαμε να δούμε ότι είχε σχήμα δίσκου και φώτα που αναβόσβηναν διαδοχικά και αλυσιδωτά»

«Δεν έμοιαζε με κανένα αεροσκάφος που να έχω ξαναδεί». «Τελικά, απομακρύνθηκε απότομα και εξαφανίστηκε μοιάζοντας με διάττοντα αστέρα»

Η περιγραφή της Katy για το UFO ταιριάζει με αυτήν που έδωσε το πλήρωμα των αστυνομικών του ελικοπτέρου.

Ο David Coggins ειδικός που μελετάει 30 χρόνια τα UFO, αποκάλυψε: «μου είπαν ότι τους τελευταίους 3 μήνες, οι πιλότοι των αερογραμμών αναφέρουν τουλάχιστον 2 με 3 περιστατικά με UFO (ΑΤΙΑ) επάνω από το Bristol Channel»

Πολλά από αυτά θα έχουν λογικές εξηγήσεις αλλά η πιθανότητα είναι 15-20% για αυτά που δεν μπορούν να αναγνωριστούν

Το Υπουργείο Άμυνας που διερευνά τις θεάσεις των UFO είπε ότι αναμένει την αναφορά της αστυνομίας για το περιστατικό με το ελικόπτερο.

Άλλο άρθρο που δημοσίευσε η SUN είναι σχετικά με το κατά πόσο ο λεγόμενος «Κύκλος του Διαβόλου» μπορεί να θεωρηθεί το «τρίγωνο των εξωγήινων» στην Μ. Βρετανία, ενώ θεωρεί την Βρετανία ως το υπ’ αριθμόν 1 μέρος εμφάνισης UFO στον κόσμο.

Το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε το 1678, όταν οι κάτοικοι ενός μακρινού χωριού της Σκωτίας ξύπνησαν από «ένα θόρυβο σαν από χίλιους ανέμους»
Το επόμενο πρωί ήταν όλα φυσιολογικά εκτός από ένα σημάδι (ίχνος) τέλειου κυκλικού σχήματος που είχε εμφανιστεί σε ένα λιβάδι.

Το πρώτο καταγεγραμμένο τέτοιου είδους κυκλικό ίχνος, ονομάστηκε «το σημάδι του διαβόλου».

Τώρα όμως οι ειδικοί αναρωτιούνται μήπως τελικά ήταν το σημάδι του εξωγήινου, δεδομένου ότι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο μιας περιοχής με υψηλή δραστηριότητα UFO, που ονομάζεται «το Τρίγωνο του Bonnybridge» (Bonnybridge Triangle).

Στην περιοχή που οριοθετείται από το Bonnybridge, το Falkirk και το Stirling, έχουν θεαθεί τουλάχιστον 300 περιστατικά το χρόνο, από το 1991, με μάρτυρες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται πυροσβέστες και ένας αστυνομικός – πιλότος ελικοπτέρου.

Ο Gary Wood, που εργάζεται ως προσωπικό ασθενοφόρου και ο Colin Wright, διακοσμητής, πήγαιναν να επισκεφτούν ένα φίλο τους όταν το αυτοκίνητό τους συγκλονίστηκε από τη βοή ενός φωτεινού αντικειμένου, πλάτους 12 μέτρων. Οι δύο φίλοι τα έχασαν και το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του.

Όταν συνήλθαν, συνέχισαν το δρόμο τους, αλλά ανακάλυψαν ότι μια διαδρομή που τυπικά διαρκεί 45 λεπτά, τους είχε πάρει 3 ώρες.

Αργότερα υποβλήθηκαν σε ύπνωση και οι 2 άντρες περιέγραψαν ότι απήχθησαν και τους διενεργήθηκαν ιατρικές εξετάσεις από παράξενα όντα..

Ο Nick Pope, ο οποίος συντόνιζε την ομάδα του Υπουργείου Άμυνας για τη διερεύνηση των UFO από το 1991 έως το 1994, είπε: «Ήμουν δύσπιστος καταρχήν και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός περιπτώσεων θα μπορούσε να εξηγηθεί ως μπαλόνια, δορυφόροι κλπ. Όμως, υπήρχε ένας μικρός αριθμός αξιόπιστων περιπτώσεων που οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν, πχ., πιλότοι της αστυνομίας ή τα περιστατικά είχαν καταγραφεί στα ραντάρ» .


Άλλη είδηση σχετικά με UFO προέρχεται από την Ρουμανία, όπου γίνεται λόγος και για εναέρια σύγκρουση «αντικειμένου» με αεριωθούμενο μαχητικό, όπως αποκάλυψε μία έκθεση που διέρρευσε και προκάλεσε σοκ.

Ανώτεροι αξιωματικοί του Υπουργείου Άμυνας διερευνούν την υπόθεση που αφορά φερόμενη κτύπημα ρουμανικού μαχητικού αεροπλάνου MIG 21 από "περίεργο αντικείμενο».

Η επίσημη έκθεση αναφέρει ότι το πιλοτήριο του jet καταστράφηκε.

Αξιωματούχοι του Ρουμάνικου Υπουργείου Άμυνας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η σύγκρουσης να προήλθε από σμήνος πουλιών, πάγο ή μικρό Μετεωρίτη.

Ο κύριος ερευνητής, Διοικητής Nicolae Grigorie είπε στην έκθεση: «Μπορούμε σίγουρα να πούμε τι δεν ήταν αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τι ήταν".

Κάτι γίνεται τελευταία με τα UFO....

Όπως έγραψε στο τελευταίο τεύχος του, το περιοδικό Hellenic Nexus, ( που αναδημοσίευσε άρθρο από το, www.exopolitics.org/Exo-Comment-68.htm) ο Gilles Lorant, πρώην ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών, αποκάλυψε ότι πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, σειρά συσκέψεων για τα UFO, στις οποίες έλαβαν μέρος 40 αντιπρόσωποι από 28 κράτη μέλη!

Στις συσκέψεις αυτές συζητήθηκε μία εμπιστευτική έκθεση, δημιούργημα της Αεροπορίας των ΗΠΑ και της Εθνοφρουράς, με θέμα τις κοινωνικές επιδράσεις των θεάσεων UFO.

Οι συσκέψεις αυτές έγιναν υπό την προεδρία του Srgjan Kerim, (φωτο 1) Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Επίσης παρευρισκόταν ο Αποστολικός Νούντσιος και Μόνιμος Παρατηρητής του Βατικανού στα Ηνωμένα Έθνη, Αρχιεπίσκοπος Celestino Migliore (φωτο 2), και Sir John Sawyers (φωτο 3), Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Αγγλίας στα Ηνωμένα Έθνη.


Ο Lorant αποκάλυψε, ότι μιάμιση ώρα από τις συσκέψεις αφιερώθηκε στη συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες θεάσεις UFO, και συμφωνήθηκε η ανάπτυξη μιας επίσημης πολιτικής "ανοίγματος" στις αναφορές περί θεάσεων UFO το 2009 με την προϋπόθεση ότι θα έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες παγκοσμίως.

Ως πρώτη προϋπόθεση τονίστηκε η Ειρήνη και η κοινωνική σταθερότητα στους «δημοκρατικούς λαούς», και ως δεύτερη προϋπόθεση το ότι οι θεάσεις UFO θα συνεχιστούν στα σημερινά αυξημένα επίπεδα.

Οι αποκαλύψεις αυτές αφήνουν να διαφανεί μία επίσημη προσπάθεια διεθνούς συντονισμού των πολιτικών, ως απάντηση σε έναν χωρίς προηγούμενο αριθμό θεάσεων μέσα στο 2007-08.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που αναγκάσθηκε να κάνει ύστερα από ερώτημα που τέθηκε στο κοινοβούλιο, ο Ιάπωνας Υπουργός Άμυνας, Shigeru Ishiba, για την επίσημη αμυντική πολιτική της χώρας σε περίπτωση που εξωγήινα σκάφη εμφανίζονταν στον ιαπωνικό εναέριο.

Ο Ishiba, είπε ότι αν δεν επεδείκνυαν κάποια εχθρική πρόθεση, οι Ένοπλές Δυνάμεις της Ιαπωνίας δεν θα ξεκινούσαν εχθροπραξίες ενάντια σε εξωγήινους επισκέπτες.

3 σχόλια:

dimitrios είπε...

http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm

NASA'S PROJECT BLUE BEAM

SkyWatcher είπε...

Φίλε Dimitrie σε χεραιτώ και σε ευχαριστώ για το link που έστειλες. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και θα το μελετήσω αν και λίγο μεγάλο. Αν θέλεις, πες δυό λόγια περί αυτού.

dimitrios είπε...

dtrapel@in.gr Για παραπανω πληροφοριες στειλε μυνημα και θα παρεις πολλες απαντησεις